Wat is Hosting?

Om uw website 24 uur per dag en zeven dagen in de week op het Internet te publiceren, huurt u als het ware een stukje ruimte op een (web)server welke 24/7 met het internet is verbonden. Dat noemen we webhosting.

De verschillen tussen aanbieders van webhosting kunnen behoorlijk uiteen lopen. De belangrijkste factoren zijn wel:

 1. Een hoge uptime, waardoor uw website en e-mail altijd bereikbaar zijn
 2. De verbinding snelheid tussen de webserver en internet (website opbouw bepaald de snelheid ook)
 3. De service en support dat gegeven wordt en kan worden (op hosting)

Think Webdesign bied ook service en support op dat wat gehost wordt (website, webshop of andere webapplicatie). Informeer altijd of werkzaamheden die u voor ogen hebt ondersteund kunnen worden. We ondersteunen bijvoorbeeld wel PHP, maar geen ASP.

Wilt u ook service en support genieten op dat wat gehost wordt (website, webshop of andere webapplicatie), neemt u dan een kijkje bij het Internet Service Pakket. We stellen graag een pakket samen dat aansluit aan uw behoefte of dat van uw werknemers, maar natuurlijk ook aan de webapplicatie. Een combinatie van het Internet Service Pakket en Managed Hosting neemt zeker werk van u en dat van uw werknemers uit handen.

Quality Hosting

Gebruik één van onze Hosting pakketten om uw website, webshop of andere webapplicatie 24/7 zorgeloos op het internet te publiceren. Wij maken periodiek back-ups met alle managed Hosting, van alle online opgeslagen data en – email, staan dagelijks paraat en zelf inloggen op het beheerpaneel mag, maar is niet verplicht en doen wij voor u.

Goed geregeld

Direct vaste contactpersoon aan de lijn. Geen telefooncentrale. Rechtstreeks bereikbaar. Altijd. Overal. Zijn wij niet in de gelegenheid de telefoon te beantwoorden, dan wordt u per eerstvolgende mogelijkheid direct teruggebeld. Daar hoeft u geen voicemail voor achter te laten. Geen afspraken gemaakt over bel-tijden? Dan tijdens kantooruren. Probeer het tijdens kantooruren (daarbuiten in overleg) uit: 035 77 22 768

Nu & Straks de hosting dat nodig is paraat

 • Bel of mail en het is geregeld, slechts één telefoontje volstaat
 • Vaste contactpersoon of accountmanager, die beslissingen kan nemen, met u meedenkt
 • Dagelijks direct bereikbaar, zonder wachtstand of telefooncentrale
 • Zelf inloggen op online intuïtieve beheerpanelen mag, niet verplicht
 • Mét afspraak ’s weekends & ’s avonds of ’s nachts

Welke hosting is geschikt voor u

Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen, vrijblijvend. De meeste klanten hebben Managed Quality Hosting of Managed Cluster hosting. Dit in combinatie met het Internet Service Pakket zodat zij optimaal genieten van de Service en Support zoals die door Think Webdesign is bedoeld. Wat klanten verwachten is meestal op te nemen in het Service Pakket, dat in de loop der jaren is ontstaan en (telkens) bijgeschaafd wordt, ook op basis van individuele wensen of eisen.

Hosting keuze hulp

Managed Quality Hosting – voor iedereen geschikt
Met Managed Quality webhosting is en wordt alles rondom webhosting goed geregeld. U hoeft niet zelf in te loggen op het hosting beheerpaneel, dat wordt voor u gedaan. U kunt gewoon bellen of e-mailen, om bijvoorbeeld een extra e-mailaccount aan te laten maken. Instellen op afstand op uw computer behoort onder meer ook tot de mogelijkheid. En met een gratis jaarlijks tegoed aan arbeidstijd worden werkzaamheden voor u verricht, als nodig en op uw verzoek, maar zónder additionele factuur zolang het arbeidstijd tegoed dat jaarlijks gegeven wordt toereikend is. Wordt er toch overschreden, dan profiteert u van een gereduceerd (uur)tarief vanaf 5-10% goedkoper en kunt u daarnaast uren vooraf inkopen. Wat denkt u bijvoorbeeld van jaarlijks 1 uur arbeidstijd tegoed extra voor maar € 17,50!? Webapplicatie-, webshop- of website beheer is een optie, daarvoor bieden het Internet Service Pakket en Altijd Up To Date service meestal uitkomst. Bekijk de Managed Quality Hosting pakketten »

Pure Hosting – onbeheerd
De Pure Hosting gaat om reguliere shared hosting, waarbij de capaciteit en rekenkracht van de webserver gedeeld wordt met andere. Net als bij alle pakketten m.u.v. VPS-hosting hoeft u de webserver(s) niet zelf te onderhouden. Het systeembeheer daarvan is inbegrepen, zonder dat u daar zelf omkijken naar hebt. U bent wel zelf verantwoordelijk voor dat wat u host (website, webshop of andere webapplicatie), de juiste werking daarvan, het up-to-date brengen en de hostinginstellingen. Bijvoorbeeld voor het aanmaken van (extra) e-mailadressen, -forwards, ftp-accounts en dergelijke logt u zelf in op het hosting beheerpaneel. Het hosting beheerpaneel is Directadmin of Onyx (Plesk). Bekijk de Pure Hosting pakketten »

Managed Cluster  – professionele bedrijvigheid op internet
Voor professionele bedrijvigheid op internet. Website(data) verdeeld over meerdere webservers en geserveerd vanaf de webserver welke op dat moment het minst belast is. Werken op je online webapplicatie met meerdere werknemers tegelijk. Alles rondom webhosting goed geregeld. U hoeft niet zelf in te loggen op het hosting beheerpaneel, dat wordt voor u gedaan. U kunt gewoon bellen of e-mailen, om bijvoorbeeld een extra e-mailaccount aan te laten maken. Instellen op afstand op werkstation(s) van uw werknemer(s) behoort onder meer ook tot de mogelijkheid. En met een gratis jaarlijks tegoed aan arbeidstijd worden werkzaamheden voor u verricht, als nodig en op uw verzoek, maar zónder additionele factuur zolang het arbeidstijd tegoed dat jaarlijks gegeven wordt toereikend is. Wordt er toch overschreden, dan profiteert u van een gereduceerd (uur)tarief vanaf 22,68% goedkoper en kunt u daarnaast uren vooraf inkopen. Wat denkt u bijvoorbeeld van jaarlijks 3 uur arbeidstijd tegoed extra voor maar € 52,50! Webapplicatie-, webshop- of website beheer is een optie, daarvoor bieden het Internet Service Pakket en Altijd Up To Date service meestal uitkomst. Bekijk de Managed Cluster Hosting pakketten »

Party Hosting  – meerdere sites
Voor elk online project, website of webshop een hosting pakket afnemen hoeft niet. Meerdere projecten binnen één hostingpakket. Dat is onze Party Hosting. Daarmee draait u meer dan één website, shop of andere webapplicatie binnen hetzelfde hostingpakket.

Managed VPS – host meer, host specifiek en eigen software en versie(s)
Met managed VPS wordt een (eigen) virtuele server voor u ingericht. Er is een minimale hoeveelheid altijd beschikbare (reken)capaciteit voor uw website(s), webshop(s) of andere webapplicatie(s). We kunnen een VPS ook inrichten voor het aanbieden van uw eigen reseller hosting en staan ook dan paraat.

Meer dan Hosting alleen

Voor het uitvoeren van updates aan programmatuur, het bijwerken van (php)scripting, uitvoeren van onverhoopte herstelwerkzaamheden, oplossen van problemen, down-time, systeembeheer, waarborgen up-time, webapplicatie ontwikkeling én beheer kunt u ook terecht. Dat en meer zijn zaken waar Think Webdesign zich dagelijks mee bezig houdt voor haar tevreden klanten. U kunt dus voor meer terecht dan hosting alleen en dat is handig. Het biedt uitkomst en een groot gemak voor klanten, zeker als het aan iets ontbreekt of (snel) nodig is.

Tevredenheid garantie zorgt voor tevreden klanten
Klanten die niet (langer) tevreden zijn kunnen altijd contact opnemen. We schromen niet onze dienstverlening bij te schaven daar waar mogelijk. Een gesloten overeenkomst kan altijd bijgeschaafd worden of aangepast worden -aan de behoefte van onze klanten en behoefte die zij op dat moment hebben- Later bijschaven -wanneer die behoefte veranderd- is ook mogelijk.

Bent u al klant en ontbreekt het aan iets? Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail met uw (specifieke) wensen en eisen of geef gewoon aan waar u niet tevreden over bent en wat we kunnen doen zodat u weer tevreden bent.

Goedkoper gezien?

Elders voordeliger gezien? Vergelijk geen appels met peren…

Hostingpakketten van Think Webdesign worden geboden met gratis .nl domein en dat geldt niet alleen het eerste jaar, mailaccount(s) én back-up module, waar u elders vaak een additionele vergoeding voor betaald. Maar er valt nog meer te noemen. Elders beschikt u bijvoorbeeld over één database en voor een database extra dient u de volle pond te betalen van een extra hostingpakket, zodat u over de extra database uit het tweede hostingpakket beschikt. Maar… stel dat u in het weekend juist verder wilt werken of in de avond, wat soms niet kan omdat u alleen tijdens kantoortijden terecht kunt. Erg vervelend, nietwaar?

We gaan nog verder…

Service en support op meer dan hosting alleen
Service en support kan gegeven worden op meer internetgerelateerde dan hosting op zich, dat onderscheidend is t.o.v. de meeste (louter) hosting aanbieders. U kunt dus (meestal) ook terecht als uw website, webshop of andere webapplicatie onverhoopt niet werkt. Er kan ook gewoon gebeld of gemaild worden om bijvoorbeeld (hosting)instellingen te laten verrichten. Klanten van Think Webdesign worden niet verwezen naar online beheerpanelen. Al zijn de online beheerpanelen 24/7 beschikbaar, het gebruik daarvan is dan ook niet verplicht.

Zojuist al even genoemd; ook wordt service en support verleent op de meest gangbare populaire webapplicaties die gehost worden (websites, webshops en andere webapplicaties; maar overleg vooraf wel even als u zeker wilt zijn van service en support. We ondersteunen bijvoorbeeld wel PHP, maar geen ASP). Dus ook service en support op dat wat gehost wordt. De richtlijnen daarvoor zijn bovendien mooi uiteen gezet in ons Internet Service Pakket, met bijvoorbeeld onze Altijd up-to-date Service en mogelijkheden, zelfs in geval van End-Of-Life software, afgekort EOL. In dat geval werkt programmatuur niet langer en/of wordt niet langer ondersteund. Denk bijvoorbeeld aan een oude printer, dat niet werkt op een nieuw besturing systeem omdat er geen stuurprogramma voor beschikbaar is. Soms zoeken we samen met onze klanten naar een alternatief, soms werken we programmatuur bij in eigen beheer. Zo waarborgen we de up-time, zelf in geval van EOL!

Direct geholpen
Bovendien hier geen telefooncentrale of (lange) wachtstand, waar u naar muziek kunt luisteren. Nee, u krijgt direct de juiste persoon te spreken, die met u meedenkt als u dat wilt en (direct) beslissingen kan nemen. Neemt u telefonisch contact op en wordt de telefoon op dat moment niet beantwoord? Dan wordt u per eerstvolgende mogelijkheid teruggebeld, daar hoeft u geen bericht voor in te spreken. Is er tijd en de mogelijkheid, dan worden werkzaamheden meestal direct verricht. Dit kan gaan om het toevoegen van een nieuw e-mailaccount of webpagina, maar ook andere denkbare internetgerelateerde.

Offerte nodig?

Mail of bel gerust met vragen of voor het krijgen van een offerte, vrijblijvend.
Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
WhatsApp: 06 4620 4321

Meer Hosting

2018-02-08T21:53:20+01:00

Back-up Module (gratis)

Maak zoveel reservekopieën als u wilt. Van opgeslagen data (website, -shop of andere webapplicatie) inclusief alle e-mail en -accounts, MySQL database en andere (hosting)instellingen. In 3 klikken.

2018-02-19T11:04:25+01:00

Quality Hosting

Wat is Hosting? Heeft u het nodig? Welk type hosting is geschikt voor u? Wat zijn de verschillen en wat merkt u daarvan? Maak het u gemakkelijk, Think Webdesign biedt meer dan hosting "alleen".

2019-01-26T15:04:39+01:00

Juiste Hosting kiezen

Welk hostingpakket u ook kiest, bij Think Webdesign zit u altijd goed. Vaste contactpersoon, telefonisch bereikbaar, service, support op dat wat gehost wordt en oplossingen ad-hoc.

2024-01-01T16:10:05+01:00

Managed Cluster Hosting

Voor professionele bedrijvigheid op internet. Werken met meerdere collega's, leden of winkeliers tegelijk. Data verdeeld over meerdere webservers, met load-balancers dat traagheid voorkomt.

2024-01-01T16:15:22+01:00

Managed Quality Hosting

Zelf inloggen op hostingbeheer? Niet verplicht! Gewoon even bellen of mailen en het wordt voor u gedaan. Ook met gratis domein, mail, up-to-date hosting en uitbreidbaar, naar wens! Vanaf €13,69.

2024-01-01T16:55:39+01:00

Pure Hosting

Helemaal compleet vanaf slechts € 4,59. Dat is zelfs inclusief elk jaar gratis een .nl domein, e-mail, intuïtief beheerpaneel, back-up module voor back-ups met onbeperkte bewaartermijn.

Krijg meer aanbiedingen & acties via onze nieuwsbrief.

De nieuwsbrief bevat allerlei interessante internet gerelateerde en aanbiedingen. Afmelden kan op elk moment.

  Internet Service Pakket

  Beter zal het echt niet worden

  Mail of bel gerust met vragen. We doen ook aan hulp op afstand.
  Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
  WhatsApp: 06 4620 4321