Klanten van Think Webdesign hoeven zich nooit zorgen te maken dat hun domeinnaam, email account of website verloopt, als er niet gereageerd wordt op berichten die per email worden verspreidt.

Phishing
Dit zijn meestal berichten die gaan over het controleren van WHOIS (domeinnaam houder) gegevens. Bekende berichten die persoonsgegevens afhandig proberen te maken zijn -zo lijkt het- afkomstig van erkende organisaties ICANN en SIDN. Toch staat er vaak achter het @teken niet de echte domeinnaam, maar dan nog.

Spookfacturen
Bekende spookfacturen zijn afkomstig van NL Domein Host en Domein Host Nederland. Ook de offerte voor vermelding in een bedrijvengids voor pakweg 700-999 euro per jaar is bekend.

Niet doen
Ergens op klikken of het mailbericht openen.

Wel doen
Het beste kunt u die berichten direct verwijderen. Het advies is ook om nooit te klikken op hyperlinks of de berichten te openen, laat staan bijlagen. Links waarmee u zich af zou kunnen melden van die (spam)berichten werken meestal averechts.

Bij twijfel
Als u twijfelt het bericht toch doorsturen aan Think Webdesign op het bekende emailadres of via WhatsApp.

Domeinnaam beheer
Onder meer zorgt Think Webdesign ervoor dat uw domeinnaam houder gegevens correct zijn en blijven. Aannemende dat u een verhuizing doorgeeft aan Think Webdesign, dan wordt er ook gezorgd dat de domeinnaamhouder daarop aangepast wordt. U hoeft daar zelf niets voor te doen. Meestal staat de domeinnaam houder (eigenaar van domein) op dezelfde naam als vermeld op een factuur.

2019-11-04T13:32:13+01:00

Werk uitbesteden

Gratis. Bij alle producten van Think Webdesign krijgt gratis én elk jaar arbeidstijd tegoed! Kom meer te weten »

Recent