Gratis installatie van Gratis SSL certificaat

Ja, neem vrijblijvend contact met mij op per telefoon of mail en stuur een offerte. Het versturen van dit formulier schept geen enkele verplichting
  Voor alle deals geldt 100% verzorgd.


  * Gratis? Kleine lettertjes:

  Klanten van Think Webdesign kunnen gratis gebruik maken van SSL Deal 1, niet klanten voor slechts € 35, wordt u klant dan SSL Deal 1 ook tegen 0 euro tarief. Laat u informeren of adviseren of u SSL deal 2 ook nodig heeft. Met SSL Deal 3 wordt vrijwel alles in het kader van SSL op uw domeinnaam verzorgt, waaronder verlengen, opvolgen e-mail omtrent SSL, website, webshop of webapplicatie aanpassingen waar nodig i.g.v. uitbreidingen aan die webapplicatie, updates of dergelijke waardoor het (soms) voorkomt de SSL even niet meer juist werkt of niet op alle webpagina’s. Het kan ook voorkomen dat derden (bijvoorbeeld betaalproviders) aanpassingen verrichten dat van invloed is op de werking van SSL dat ook wijzigingen aan uw website inhoudt. Dat en meer is allemaal gedekt met SSL Deal 3. Klanten van Think Webdesign kunnen direct gebruik maken van SSL Deal 1Als de website, webshop of andere webapplicatie waar het om gaat niet gehost wordt bij Think Webdesign, ook dan kunnen we u van dienst zijn en met o.a. SSL. Bekijk de SSL Deals voor een passende oplossing, een combinatie van 2 SSL Deals is ook mogelijk en mooi geregeld, daarvoor biedt SSL Deal 3 uitkomst.

  Dit SSL certificaat is geschikt en, conform de AVG – Algemene Verordening Persoonsgegevens, beschermd persoonsgegevens, verplicht volgens de wet. Ook voor kleinbedrijf en ZZP-ers.

  Think Webdesign verzorgd gratis installatie van gratis SSL certificaat. Gratis i.c.m. alle hostingpakketten van Think Webdesign en ondernemers of klanten van Think Webdesign hebben daar zelf geen omkijken naar.

  • Gratis SSL certificaat aanvraag

  • Gratis installatie van het gratis SSL certificaat

  • Optioneel website aanpassen *

  • Vernieuwen SSL certificaat en/of Behoud groene slotje in de adresbalk **

  * Aanpassingen worden kundig verricht, mét oog voor zoekmachines (SEO) en is ook met inbegrip van bezoekers omleiden van http naar https. Nadat alle aanpassingen zijn voltooid wordt een groen slotje weergegeven voor of achter de domeinnaam in de webbrowser adresbalk.

  ** Uit de praktijk is gebleken dat het groene slotje soms verdwijnt, nadat aanpassingen aan website zijn verricht, maar er valt meer te noemen. Het kan gaan om een nieuwe webpagina die is toegevoegd, -afbeeldingen, maar ook het wijzigen van DNS is van invloed op Domein Validatie. Sommige webapplicaties of uitbreidingen wijzigen cruciale bestanden dat nodig is voor de juiste werking, terwijl daar ook informatie in is opgeslagen omtrent SSL en moet wel behouden worden. Er zijn nog meer gevallen te noemen en het is dan handig als Think Webdesign het groene slotje (snel) kan herstellen, bovendien zonder dat u daar veel geld voor kwijt bent. Fijn als daar vooraf afspraken over zijn gemaakt, nietwaar?

  Wat is een SSL verbinding?

  Een SSL verbinding is een beveiligde verbinding tussen de (web)server en de computer waarmee de bezoeker een webpagina of bestand opvraagt. 

  De beveiligde verbinding is bij de meeste populaire webbrowsers te herkennen aan het groene slotje dat in de adresbalk wordt weergegeven. 

  • Gegevens die verstuurd worden niet leesbaar voor derden
  • Verstuur gecodeerd contactformulier, persoonsgegevens, betalingen enzovoorts
  • Zoekmachines geven voorkeur aan sites met SSL
  • Google zal waarschijnlijk alleen nog sites met SSL opnemen of tonen
  • Meldingen als ‘site niet veilig’ of ‘deze site is onveilig’ kosten klanten, voorkom dat
  • De Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt een SSL verplicht
  • Verplicht omdat het persoonsgegevens beschermd

  Wat voor SSL certificaat

  Uitgegeven door Let’s Encrypt, dat een Certificaat autoriteit (CA) is dan DV (Domain Validation) certificaten uitgeeft.

  Het gratis SSL certificaat in deze wordt uitgegeven door Let’s Encrypt, dat een Certificaat autoriteit is (CA) dat DV (Domain Validation) certificaten uitgeeft (op dit moment van schrijven). Andere Certificaten zijn OV en EV. Het DV certificaat beschermd (persoons)gegevens die verzonden worden via websites. Deze zijn bij onderscheppen niet leesbaar voor derden.

  Andere type SSL certificaten
  In plaats van een Domein Validatie (DV) certificaat zijn ook andere type certificaten mogelijk en te gebruiken op alle hostingpakketten van Think Webdesign. Natuurlijk kan Think Webdesign elk type certificaat bij elke CA voor u of uw bedrijf verzorgen en uw website, webshop of andere webapplicatie daarmee juist te laten werken, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft.

  Van A-Z geregeld, https in plaats van http

  Van inventarisatie, aanschaf, installatie & configuratie verzorgd. Op verzoek en standaard bij nieuwe hostingpakketten.

  Daadwerkelijk ook groene slotje in de adresbalk

  Gaat het om een nieuwe website, dan zal er bij de installatie of ontwikkeling daarvan rekening gehouden worden met SSL. Gaat het om een bestaande website, webshop of andere webapplicatie, dan is er nog wat werk aan de winkel. Think Webdesign kan u daarbij ook goed van dienst zijn.

  Nadat het certificaat is aangevraagd en geïnstalleerd dienen aanpassingen aan website, webshop of webapplicatie plaats te vinden om het groene slotje in de adresbalk te krijgen. Hierbij is het belangrijk dat er ook rekening gehouden wordt met vermeldingen in zoekmachines. Think Webdesign kan u hierbij ook van dienst zijn. Hiervoor hoeft geen additionele vergoeding te gelden, mits het arbeidstijd tegoed dat klanten van Think Webdesign elk jaar gratis krijgen toereikend is.

  Gratis in combinatie met…

  Gratis zijn de aanvraag van het gratis SSL certificaat. Het SSL certificaat wordt ook gratis geïnstalleerd.

  Uitsluitend gratis mogelijk in combinatie met webhosting van Think Webdesign. 

  Slotje of Groene slotje 
  LET OP: Om het (groene) slotje te tonen zijn meestal werkzaamheden aan de website gemoeid. Ook dienen bezoekers natuurlijk omgeleid te worden naar de beveiligde verbinding als die niet opgevraagd wordt, bijvoorbeeld omdat er (nog) naar het onveilige exemplaar gelinkt wordt vanuit andere websites en zoekmachines. Prijsindicatie voor die werkzaamheden aan website, webshop of andere webapplicatie meestal vanaf € 17.50 tot €150,00. Dit is afhankelijk van de website, programmmeertaal, hostingplatform, beheerpaneel, online betaalmogelijkheden, webapplicatie, DNS beheer enzovoorts. Het gaat om een eenmalige vergoeding in dit kader en kan op basis van vrijblijvende offerte of fixed price. Klanten van Think Webdesign kunnen werkzaamheden in dit kader geheel of deels gratis laten verrichten »

  Veilige verbinding gewaarborgd

  Aanvullend bieden we service en support in het kader van SSL Deal 3, waarbij hulp/herstel i.g.v. website wijzigingen, DNS wijzigingen of andere oorzaken dat het slotje weer doet verdwijnen, geboden worden. Bovendien is daarbij voor onvoorziene onverhoopte herstelwerkzaamheden tot en met 2 uur op jaarbasis afgekocht. Het SSL certificaat verlengen gaat niet van dat tijdbestek af. Op uurtje-factuurtje basis kan natuurlijk ook.

  Handelingen in het kader van SSL installatie, kunnen met de door Think Webdesign geboden (hosting)beheerpanelen verricht worden, voor klanten die dat liever zelf willen of kunnen. Think Webdesign kan dan paraat staan als nodig, op verzoek.


  Binnen 5 minuten een totaalplaatje?
  Neem telefonisch contact op tijdens kantoortijden 035 77 22 768. Buiten kantoortijden 7 dagen per week tot 22:00 uur met bel afspraak.

  We werken op basis van een groot vertrouwen

  Laat niet iedereen zomaar bij de broncode van uw website

  Begrijpelijk
  We werken op basis van een groot vertrouwen. Voor te stellen is dat u niet zomaar een derde bij de broncode van uw website laat of in laat loggen op uw website of hosting beheerpaneel. Think Webdesign heeft wel toegang nodig om werkzaamheden in dit kader te verrichten. Ook juiste voorzorgsmaatregelen worden getroffen. We maken bijvoorbeeld een reservekopie van (My)SQL database en (alle) opgeslagen data waar wijzigingen in worden aangebracht, alvorens wijzigingen ook daadwerkelijk te verrichten. Zo hebben we natuurlijk een vangnet en kunnen we altijd snel een reservekopie terugplaatsen als dat nodig is.

  Betrouwbaar
  Think Webdesign is een betrouwbare partij en partner voor internetgerelateerde en heeft een goede staat van dienst. Al sinds 1995 wordt het internet eigen gemaakt en staat Think Webdesign sinds januari 2002 ingeschreven bij de KvK en werkt sindsdien dagelijks, om zo verder te kunnen groeien. Binnen een informele sfeer wordt gewerkt aan uiteenlopende opdrachten binnen een informele sfeer, dit tot ieders tevredenheid.

  Internetgerelateerde werkzaamheden en in het kader van SSL met gerust hart aan Think Webdesign overlaten.
  Ondanks veel concurrentie dat vaak ook snel weer verdwijnt is Think Webdesign uitgegroeid tot volwaardig internetbedrijf met bescheiden kantoorruimte van waaruit dagelijks gewerkt wordt. U kunt gerust referenties bellen als u wilt. We tekenen elk geheimhouding verklaring document en nemen verantwoordelijkheid serieus. We betalen gemiste omzet als het onverhoopt toch mis gaat, waar we niet vanuit gaan.

  Think Webdesign is moeilijk te vergelijken met andere aanbieders
  In tegenstelling tot veel andere bedrijven en vooral nieuwe spelers die een aantal jaar actief zijn, houdt Think Webdesign zich niet alleen bezig met openbron webapplicaties als WordPress, Joomla of Opencart, waarbij voornamelijk simpel installeren en aanpassen aan de orde komen. Ook voor maatwerk hoeven onze opdrachtgevers niet verder te zoeken, maar dat niet alleen.

  Full service provider – websites, webapplicatie beheer, -design, systeembeheer, hosting, managed
  Veel aanbieders brengen bestelde of ontwikkelde websites elders onder, bij andere partijen en waar zij zichzelf ook afhankelijk van maken. Wij brengen onze ontwikkelde en geleverde werken onder op onze eigen webservers, waar we zelf het systeembeheer voor doen. Een extra hostingpakket hoeft dan niet eerst besteld of gekocht worden, dat kunnen we gewoon even aanmaken, ook tijdelijk voor een maand, een week of dag en dat biedt voordelen in een groot gebruikersgemak, flexibiliteit, sneller en financieel voordeel. Onze opdrachtgevers plukken ook daar de vruchten van en hebben natuurlijk één aanspreekpunt en kunnen rekenen op een snelle service en support.

  Belt u zelf dan tijdens kantoortijden a.u.b. op 035 77 22 768 of wij bellen u op een dag en tijd die u zelf aangeeft; 7 dagen per week tot 22:00 uur als u een  bel afspraak maakt.

  Klant van Think Webdesign

  Als o.a. tevredenheid een pre is!

  Stel in overleg uw eigen servicepakket samen en krijg tenminste de service en support die u verwacht. 

  Uw website, webshop of andere webapplicatie wordt nu elders gehost?
  We zijn kundig en regelen alles of zover u wilt, van het overzetten van websites, databases, DNS beheer en natuurlijk gaat ook uw e-mail postvak(ken) mee. Alles zonder downtime: uw website, webshop of andere webapplicatie blijven gewoon bereikbaar, zo ook uw e-mailaccount(s). Bovendien heeft u er zelf geen omkijken naar en is daarom voor u zo gepiept.

  Niet tevreden?
  Mocht u niet tevreden zijn bij uw huidige aanbieder of ontbreekt het u daar aan iets? Probeer Think Webdesign dan zeker. We bieden een breed internetgerelateerd aanbod, oplossingen ad hoc en hebben niet alles op onze website staan. Neem bijvoorbeeld onze service pakketten welke afgestemd worden in overleg op basis van uw (specifieke) wensen of eisen. Zo krijgt u precies wat u verwacht en kunt u tevreden zijn. Waarschijnlijk veranderd uw behoefte of bedrijfsvoering na verloop van tijd. Het service pakket kan daar dan natuurlijk weer op worden aangepast. Kom meer te weten »

  Om Think Webdesign werkzaamheden in het kader van Gratis SSL certificaat en Gratis installatie te laten verrichten hoeft u niet al klant te zijn. Als u klant wordt kunt u (direct) gebruik maken van SSL Deal 1 tegen nul euro tarief. Het is niet noodzakelijk om uw domein of hosting bij Think Webdesign ondergebracht te hebben of te brengen.

  Daarom Think Webdesign

  Er zijn meer aanbieders waar u terecht kunt voor zaken rondom SSL. Het zijn er al een stuk minder die dagelijks actief zijn en sinds 1995 vallen er heel veel af. Kijkend naar werkzaamheden die verricht (kunnen) worden in het kader van SSL zie je dat aanbiedingen nogal verschillen.

  Aanbiedingen SSL Secure Socket Layer

   Klik in dit de kaders bij de SSL Deals op dit icoon of beweeg de muiscursor erover voor meer informatie.

  Voor websites ondergebracht bij Think Webdesign kunnen we de volgende aanbiedingen doen:

  SSL Deal 1

  000
  • Aanvraag (gratis) SSL Certificaat
  • Installatie van dat SSL certificaat
  • Optioneel wijzigingen website
  • Voor websites gehost bij Think Webdesign

  SSL Deal 2

  1900Vanaf
  • Alles uit Deal 1, Plus:
  • Back-ups v/h geheel (vangnet)
  • Wijzigingen website t.g.v. (Groen) Slotje
  • Inbegrepen 1 uur arbeidstijd zonder meerprijs

  SSL Deal 3

  13800per jaar
  • Alles uit Deal 1 & 2, Plus:
  • Verlengen SSL certificaat t/m 12x p/jaar
  • Slotje verdwenen, Oeps! Herstel/Config SSL
  • Alles inbegrepen met o.a. 2 uur zonder meerprijs

  Voor websites welke niet zijn ondergebracht bij Think Webdesign:

  We helpen u dolgraag! Bel op maandag t/m vrijdag op 035 77 22 768, mail op info@thinkwebdesign.nl, vul het aanvraag formulier in en wordt gebeld of maak een bel afspraak om gebeld te worden op een dag en tijd die u zelf aangeeft (van maandag t/m zondag tot 22:00 uur).

  Offerte nodig?

  Mail of bel gerust met vragen of voor het krijgen van een offerte, vrijblijvend.
  Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
  WhatsApp: 06 4620 4321

  3 Type Hosting

  2024-01-01T16:55:39+01:00

  Pure Hosting

  Helemaal compleet vanaf slechts € 4,59. Dat is zelfs inclusief elk jaar gratis een .nl domein, e-mail, intuïtief beheerpaneel, back-up module voor back-ups met onbeperkte bewaartermijn.

  2024-01-01T16:15:22+01:00

  Managed Quality Hosting

  Zelf inloggen op hostingbeheer? Niet verplicht! Gewoon even bellen of mailen en het wordt voor u gedaan. Ook met gratis domein, mail, up-to-date hosting en uitbreidbaar, naar wens! Vanaf €13,69.

  2024-01-01T16:10:05+01:00

  Managed Cluster Hosting

  Voor professionele bedrijvigheid op internet. Werken met meerdere collega's, leden of winkeliers tegelijk. Data verdeeld over meerdere webservers, met load-balancers dat traagheid voorkomt.

  Top-Notch Service

  2020-09-16T14:17:11+02:00

  Arbeidstijd inkopen

  Klant van Think Webdesign? In dat geval worden uitbestede werkzaamheden aanvankelijk gratis verricht! Daarna tegen gereduceerd tarief. Wat denkt u van jaarlijks +1 uur tegoed voor maar € 17,50!?

  Krijg meer aanbiedingen & acties via onze nieuwsbrief.

  De nieuwsbrief bevat allerlei interessante internet gerelateerde en aanbiedingen. Afmelden kan op elk moment.

   Word ook tevreden klant van Think Webdesign

   Overleg gerust de service en support die u wenst of verwacht

   Mail of bel gerust met vragen en krijg een passend advies en offerte
   Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
   WhatsApp: 06 4620 4321

   Leuk om te weten? De gegevens die u invult in het formulier ‘Gratis installatie van Gratis SSL certificaat’ op deze pagina worden over een beveiligde verbinding verstuurd per e-mail naar info@thinkwebdesign.nl en worden niet langer bewaard als nodig is voor de afhandeling. Nog meer in het kader van persoonsbescherming is bijvoorbeeld het feit dat al onze klanten (kosteloos) gebruik kunnen maken van webmail ook via een beveiligde verbinding.