Verschillen Hosting aanbiedingen

Deze webpagina kan u helpen een juiste keuze te maken als u geïnteresseerd bent in één van onze hosting oplossingen. U ziet hier in één oogopslag verschillen tussen onze aanbiedingen onderling.

Zij die hosting in principe volledig in eigen beheer doen, hieronder verstaand maar niet uitsluitend: Personen die zelf instellingen verrichten, zelf inloggen op hostingbeheerpaneel, zelf ‘problemen’ op weten te lossen of bedrijven met die in-house kennis, hebben meestal genoeg aan Pure Hosting. 

Managed Quality Hosting of Pure Hosting?

Met ruime ervaring, kennis en know-how, ervaring met internet sinds 1996 en dagelijks fulltime valt een adviserende rol goed te vervullen.

De hoofdregel om een juiste keuze te maken is wel:
Zij die hosting volledig in eigen beheer doen, hieronder verstaan maar niet uitsluitend: Personen die zelf hosting gerelateerde instellingen verrichten, zelf inloggen op hostingbeheerpaneel, maar met name zelf ‘problemen’ op weten te lossen of bedrijven met die in-house kennis, hebben meestal genoeg aan Pure Hosting.

Gemak dient de mens, zeker met managed hosting van Think Webdesign
Komt u uit op Pure Hosting, maar gaat het erom wat makkelijker is, minder tijd kost, in hoeverre u zelf geen omkijken naar e.e.a. wilt hebben of dat u uw werknemer(s) geen (extra) taken wilt geven of misschien wel beter voor uw eigen klanten wilt zorgen? Dan is de keus ook snel gemaakt; voor die meerprijs vanaf slechts 5,84 per maand, geen enkel omkijken meer naar het hosting gerelateerde en (weer) volledig richten op uw (kern)activiteit.

Think Webdesign is zelf ook als (eind)gebruiker van hosting actief (geweest) en heeft allerlei zaken waar elders tegenaan gelopen werd bij andere hostingbedrijven weten te ondervangen. Think Webdesign biedt dat nu aan andere binnen haar eigen hostingaanbiedingen aan andere. In die zin wel zo prettig voor onze eigen klanten die we nu ook veel beter kunnen bedienen en misschien ook wel voor die van u met hosting door- en van Think Webdesign.

Bedrijven en personen die gebaat zijn bij managed hosting gaat om bedrijven die geen mensen in dienst hebben voor hosting gerelateerde waaronder ook webmaster taken. Die hun eigen mensen, hun klanten of misschien wel zichzelf daarvan willen houden om zich zo (volledig) te concentreren op eigen kernactiveit(en).

Ook wanneer sommige webmaster taken wel uitgevoerd kunnen worden, maar niet alle, dan is gezien het geringe prijsverschil tussen managed hosting en pure hosting, verstandiger om voor onze managed hosting te gaan. Bij managed hosting zijn méér services al inbegrepen, maar dat niet alleen. Er kan voor de overeengekomen services altijd een beroep op Think Webdesign gedaan worden. Gaat het om Pure Hosting en moet er toch een beroep op Think Webdesign gedaan worden, die ook dan natuurlijk paraat staat, dan is de kans groot dat al wel binnen het kader van één van de managed Quality hosting aanbiedingen inbegrepen zou zijn, goed mogelijk tegen nul euro tarief of (fors)gereduceerd tarief.

Bijna alle klanten van Think Webdesign met Pure Hosting die vaker dan eens een beroep doen op Think Webdesign om werkzaamheden uit te besteden in het kader van hun Pure hosting overeenkomst,  komen voor additionele kosten te staan. Immers gaat het toch om Pure Hosting? Klanten van Think Webdesign die Pure Hosting afnemen en er dan achter komen managed toch meer geschikt is of anders, mogen gewoon overstappen op een ander hostingpakket. Gemoeide werkzaamheden, diensten, verwante producten enzovoorts, vallen natuurlijk altijd binnen de op dat moment geldende overeenkomst waarin gemaakte afspraken zijn vastgelegd.

Daarom managed hosting:

 • Met managed hosting worden bepaalde webmaster taken voor u gedaan
 • Met managed hosting zijn veel webmaster taken kosteloos
 • Met managed hosting is een groter gratis arbeidstijd tegoed beschikbaar
 • Hoe groter het arbeidstijd tegoed, hoe meer werkzaamheden verricht kunnen worden
 • Met managed hosting geldt na nul euro tarief altijd nog een gereduceerd tarief per uur
 • Het gereduceerd tarief per uur gaat pas in nadat (gratis) grotere arbeidstijd tegoeden op zijn
 • Bij managed hosting kan er gebruik gemaakt worden van 1 2 of 3 uur tegoed extra voor maar 17,50 p/uur
 • Bij managed hosting hebben klanten geen meerprijs maar een nul euro tarief voor webmaster/hosting taken
 • Bij managed hosting worden bepaalde zaken onderzocht en nagekeken (dagelijks)
 • Bij managed hosting worden tips aangereikt of klanten van op de hoogte gesteld als software niet juist werkt
 • Bij managed hosting worden instellingen op verzoek verricht, zónder additionele factuur
 • Bij managed hosting kan ook datgene dat gehost wordt nagekeken worden, bijvoorbeeld waarom iets zo (niet)werkt.

Dan is het duidelijk

 • Ziet u alle kenmerken van managed niet zitten, maar wel nodig, dan kiest u managed hosting.
 • Ziet u alle kenmerken van managed wel zitten, maar niet nodig, dan kiest u managed hosting.
 • Ziet u alle kenmerken van managed niet zitten, en niet nodig: dan kiest u Pure hosting.

Lees verder onder de andere tabs op deze webpagina en kom erachter waarom Think Webdesign Pure Hosting pakketten introduceerde, als u dat nog niet te weten bent gekomen.

Goedkoper gezien?

Vergelijk geen appels met peren.
U zult zien dat u bij Think Webdesign voor veel meer terecht en toch vaak ook tegen een voordeliger tarief.

Think Webdesign veel meer internet gerelateerde en in overleg ook service en support op dat wat gehost wordt. Natuurlijk in eigen beheer ook mogelijk, 24-7 staan online hostingbeheerpanelen, met (zeer) uitgebreide functies en mogelijkheden, beschikbaar. Dit zijn bovendien geen zelf gemaakte beheerpanelen, waardoor u niet gebonden bent of wordt aan één hosting aanbieder. 

De Pure Hosting v.a. € 4.59 van Think Webdesign wordt aangeboden zodat voornamelijk (kleine) bedrijven en ZZP-ers beter 1 op 1 konden vergelijken met (louter)hosting aanbieders en prijsstunters (sommige daarvan alleen via chat bereikbaar, weer andere met alleen service en support in de vorm van wijzen in de juiste richting of alleen op hosting of alleen op hostinggerelateerde).

De meeste klanten van Think Webdesign hebben Managed Quality Hosting v.a. € 13.69 en ontvangen (meer) gratis arbeidstijd tegoed, als dat op is een korting op regulier uurtarief, kopen voordeliger uren in en kunnen voordeliger hosting upgraden en voordeliger van andere diensten en producten gebruik maken.

Voor professionele bedrijvigheid op internet, voor websites of webshops met grote bezoeker aantallen, (tijdelijke)pieken of met meerdere werknemers werken in de cloud adviseren we onze Managed Cluster Hosting waarbij data onverdeeld wordt over meerdere webservers. De webserver die op het moment van raadplegen het minst belast is wordt de content van geserveerd. Andere of bepaalde fail-over scenario’s ook mogelijk, v.a. € 44,75.

Full Service Provider

Vergelijk appels met appels

Beter zal het echt niet worden

Naast gratis .NL domein zijn er mogelijkheden om service en support te krijgen op internet gerelateerde dat met hosting op zich niets te maken heeft. Think Webdesign werkt daarnaast ook als tweede support lijn, waarbij Think Webdesign behulpzaam is voor de klanten van klanten. Bovendien kunnen er meerdere hostingpakketten binnen eenzelfde hostingpakket draaien en vanuit één beheerpaneel onderhouden worden.

In tegenstelling tot andere aanbieders hoeft u dus niet met meerdere of afzonderlijke hosting pakketten te zitten én kan er natuurlijk een nog betere prijs gemaakt worden. Er wordt ook flexibel omgegaan met tijdelijke hostingpakketten en even snel een extra pakket inrichten of laten inrichten behoort ook tot de mogelijkheden.

Bekijk ook:

Omschrijving Pure Hosting Managed Quality Managed Cluster
Vanaf prijs per maand € 4,59 – € 7,85 € 13,69 – €18,79 € 44,75 – € 87,49
Managed optioneel
Gratis .NL domein eerste jaar
Gratis .NL domein na het eerste jaar
Hosting beheerpaneel 24/7
Optie werkzaamheden uitbesteden
Gratis service en support jaarlijks
Instellingen voor u verricht bel/mail + gratis/tegen betaling 15 min. 30-90 min. 120 min.
Tijdbestek gratis service en support  (info) ¼ uur gratis ½ uur – 1.5 uur gratis 2 uur gratis
Uren tegoed opwaarderen met korting, meerprijs per jaar (info) +3 uur voor € 75,- 1 tot 3 voor €17.50 p/uur 1 tot 3 voor €17,50 p/uur
Mogelijkheid nog meer uren vooraf inkopen v.a. 10% korting v.a. 30-45% korting v.a. 30-45% korting
Korting per uur bij geen uren tegoed, sowieso 0% 22.68% 5-10%
Response tijd doordeweeks  < 24 uur < 12 uur < 4 uur
Response tijd ’s weekend  < 48 uur < 48 uur < 24 uur
Service en support op dat wat gehost wordt  optie in overleg €€ optie in overleg € optie in overleg €
Mogelijkheid Internet Service Pakket (bekijken)
Mogelijkheid Altijd up-to-date Service (bekijken
Gratis Back-up Module (DIY)
Complete Back-up Service Lite optie Vanaf € 5.39 Vanaf € 0.99
Complete Back-up Service Full optie Vanaf € 2,39
Verdubbel webruimte+dataverkeer Vanaf € 1.49 Vanaf € 0.99 Vanaf € 15.00
Na verdubbelen; uitbreiden per 1GB webruimte Offerte v.a. € 0.99 Offerte v.a. € 0.50
Na verdubbelen; uitbreiden 1e 1-5 extra mailaccounts € 1.50 – € 2.49 € 1.50 – € 1.25 € 15,00 voor 10-30
Aantal (andere) Kenmerken 25+ 35+ 40+
Hosting op meerdere webservers tegelijk, aantal 1 1 Vanaf 2
Service/Support via Telefoon en e-mail
Service/Support via WhatsApp
Service/Support demo of instellen op afstand 
Service/Support Persoonlijk (niet telefonisch) optie
Vaste contactpersoon, rechtstreeks bereikbaar 

Offerte nodig?

Mail of bel gerust met vragen of voor het krijgen van een offerte, vrijblijvend.
Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
WhatsApp: 06 4620 4321

3 Type Hosting

2024-01-01T16:55:39+01:00

Pure Hosting

Helemaal compleet vanaf slechts € 4,59. Dat is zelfs inclusief elk jaar gratis een .nl domein, e-mail, intuïtief beheerpaneel, back-up module voor back-ups met onbeperkte bewaartermijn.

2024-01-01T16:15:22+01:00

Managed Quality Hosting

Zelf inloggen op hostingbeheer? Niet verplicht! Gewoon even bellen of mailen en het wordt voor u gedaan. Ook met gratis domein, mail, up-to-date hosting en uitbreidbaar, naar wens! Vanaf €13,69.

2024-01-01T16:10:05+01:00

Managed Cluster Hosting

Voor professionele bedrijvigheid op internet. Werken met meerdere collega's, leden of winkeliers tegelijk. Data verdeeld over meerdere webservers, met load-balancers dat traagheid voorkomt.

Top-Notch Service

2020-09-16T14:17:11+02:00

Arbeidstijd inkopen

Klant van Think Webdesign? In dat geval worden uitbestede werkzaamheden aanvankelijk gratis verricht! Daarna tegen gereduceerd tarief. Wat denkt u van jaarlijks +1 uur tegoed voor maar € 17,50!?

Krijg meer aanbiedingen & acties via onze nieuwsbrief.

De nieuwsbrief bevat allerlei interessante internet gerelateerde en aanbiedingen. Afmelden kan op elk moment.

  Word ook tevreden klant van Think Webdesign

  Overleg gerust de service en support die u wenst of verwacht

  Mail of bel gerust met vragen en krijg een passend advies en offerte
  Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
  WhatsApp: 06 4620 4321