Stel uw pakket samen in overleg
afgestemd op uw (specifieke) wensen of eisen.

Beter zal het echt niet worden
Mist u werkelijk nog iets? Wij van Think Webdesign kunnen echt niets meer bedenken!

Als onze kanten met hét Internet Service pakket elders toch nog een uitgebreider aanbod* vinden en krijgen tegen een voordeliger tarief, dan geven we niet dezelfde prijs of minus 10% korting. Dan doen we dat ook snel voor hen regelen, maar wel gratis en voor niets. Vervolgens natuurlijk ook voor alle andere klanten en toekomstige- in het Service pakket opnemen. Wilt u extra diensten of producten in úw Internet Service Pakket op laten nemen? Overleg gerust uw (specifieke) wensen.

Internet Service Pakket

Het Internet Service Pakket is een samenhang van meerdere producten en diensten, afgestemd aan uw behoefte of dat van uw werknemer(s).

Het Internet Service Pakket biedt producten en diensten die bijvoorbeeld continuïteit van uw website, webshop of andere webapplicatie waarborgen. Maar ook service als 24/7 monitoring en response tijd binnen een half uur maken deel uit van pakketten.

Denk aan bijvoorbeeld explosieve groei aan uw website, webshop of andere webapplicatie. U hoeft niet zelf te achterhalen wat nodig is om continuïteit te waarborgen om vervolgens nodige producten af te nemen. Ook in geval van onverhoopte herstelproblemen hoeft u zich geen zorgen te maken. De producten of diensten waar het exact om gaat, worden in overleg bepaald. Alles wat al inbegrepen is bij het Internet Service Pakket als uitgangspunt.

Het hele jaar een internetexpert voor u paraat.

Rechtstreeks te bereiken, direct beslissingen nemen, meteen of snel voor uw onderneming aan de slag.

Service en Support met Managed Hosting op Hosting, maar ook op dat wat gehost wordt (in overleg *)

Concentreer u op uw kernactiviteit en laat uw website en andere online activiteiten door gaan
Gaat het om een website of webshop? Ook als deze niet door Think Webdesign is geleverd, kan het service pakket uitkomst bieden. U hoeft nimmer zelf in te loggen op het hosting beheerpaneel en ook niet op het websitebeheer paneel. Beide worden voor u gedaan. U kunt gewoon bellen of e-mailen om internetgerelateerde goed geregeld te hebben, zonder dat u daar zelf omkijken naar hebt. Ook kunt u terecht om internet gerelateerde zaken uiteen te laten zetten, te inventariseren of begroten. Meestal zijn er meerdere I(C)T partijen betrokken, toch heeft u één aanspreekpunt. U hoeft niet als ‘doorgeef luik’ te fungeren.

U hoeft zelf niets te doen
Een webpagina laten wijzigen of nieuwe toevoegen, banner(s) laten maken, nieuwsbrief opmaak en versturen, periodieke werkzaamheden op verzoek of volgens vaste afspraak, e-mail account(s) of extra accounts aanmaken en in laten stellen (op afstand of kom langs), inrichten van een VPS, installatie WordPress, Oscommerce, Opencart enzovoorts. Waar u allemaal gewoon voor kunt e-mailen of bellen en dan snel of direct geholpen wordt.

Gaat het bijvoorbeeld om een (tijdelijke) actie? We richten één of meer actiepagina’s voor u op, registreren desgewenst één of meer domeinnamen, richten hosting in, e-mail, Google Adwords campagne, toppositie Google, delen op social media enzovoorts. Ook dan geldt dat slechts één telefoontje of mailtje volstaat.

Direct contact
We hebben geen telefooncentrale en u komt nooit in de wacht te staan. Kan de telefoon niet beantwoord worden? Gemiste oproepen worden altijd per eerstvolgende mogelijkheid teruggebeld. Een voicemail achterlaten is niet nodig. Natuurlijk kunnen uw werknemers ook contacteren.

Gratis werkzaamheden verricht
Met het Service Pakket ontvangt u sowieso +1 uur gratis arbeidstijd (vrij inzetbaar). Is dat tegoed op, dan ontvangt u m.i.v. elke 1 januari gewoon weer nieuwe tegoeden. Tussentijds opwaarderen van arbeidstijd tegoeden is ook mogelijk en dan met korting. U betaald zo nooit het regulier tarief en bent altijd voordeliger uit. We nemen u zorg uit handen door allerhande internetgerelateerde, ook ad-hoc, te leveren.

* In overleg: service en support op hosting en dat wat gehost wordt, bijvoorbeeld website. In elk geval op door Think Webdesign ontwikkelde werken. Ontwikkelde werken van derden in overleg. We ondersteunen wel PHP, maar geen ASP. 

Service & Gemak

Door onze dienstverlening aan te passen aan de (veranderlijke) behoefte van onze klanten doen we ons uiterste best onze service zo hoog in het vaandel te houden. We schromen niet bij te sturen waar nodig. Geen telefooncentrale en altijd snel de juiste persoon spreken. Als de telefoon niet wordt opgenomen, dan wordt u per de eerstvolgende mogelijkheid teruggebeld. In overleg ook in de avond en ’s weekends.

 • Slechts één telefoontje of mailtje volstaat – Direct de juiste persoon
 • Ten minste 22.68% korting op regulier uurtarief – Altijd profiteren
 • Jaarlijks 1, 2 of 3 uur werkzaamheden uitbesteden – Voor maar resp. 1, 2 of 3 keer € 17.50
 • Ook na kantoortijden en ’s weekends of 24/7 bereikbaar – Wel eerst vooraf overlegd
 • Top Service – Afgestemd aan uw behoefte en uw bedrijf
 • Hulp op afstand & Help mij op weg service – Ideaal!
 • Doorlopende aanbieding – Jaarlijks +3 uur arbeidstijd tegoed €52,50
 • Specifieke wensen of eisen – Zeker mogelijk in overleg en welkom

Arbeidstijd tegoed dat bij producten gegeven wordt op? Met ingang van elke 1 januari ontvangt u weer (op)nieuw! Tussentijds op te waarderen met doorlopende aanbieding(en) en tegen gereduceerd tarief.

Uitstekend tarief

Klanten die Think Webdesign zo nu en dan inschakelen zijn voordelig uit, door veel passende aanbiedingen, op maat gesneden oplossingen en jaarlijks gratis arbeidstijd tegoeden dat bij de meeste producten gegeven wordt. Zij die Think Webdesign vaker inschakelen kunnen rekenen op nog gunstigere tarieven, door uren vooraf in te kopen. I.c.m. het Internet Service Pakket zelfs tot 45% voordeel per uur, wauw!

Service Pakket

Geen hoofdpijn, ook niet als website of webshop eruit ligt, uzelf & werknemers ontlasten. Dat en meer is goed geregeld binnen het Internet Service Pakket van Think Webdesign.

Slechts één aanspreekpunt

Meerdere partijen betrokken bij uw i(C)T infrastructuur? Natuurlijk communiceren we rechtstreeks met betrokken partij(en) en u hoeft niet als een soort doorgeef luik te fungeren of bij hen in de wacht te staan. U heeft één aanspreekpunt. Ook voor uw werknemer(s) staan we natuurlijk paraat voor en met allerhande internet zaken.

Er is sprake van  een vaste accountmanager, die dagelijks voor u paraat staat en meer dan 10 jaar ervaring op zak heeft. Beslissingen kunnen meestal direct genomen worden, er wordt met u meegedacht en voor u gewerkt.

U kunt ook rechtstreeks contacteren via mobiel nummer per telefoon en Whatsapp. Slechts één telefoontjes, whatsapp bericht of mailtje volstaat om internetgerelateerde te regelen, niet beperkt tot (managed)hosting.

Ruime kennis en know-how

Think Webdesign is ongelooflijk flexibel en houdt zich al meer dan 20 jaar dagelijks met internet gerelateerde bezig, dit tot ieders tevredenheid. We doen ons uiterste best om onze klanten en regelmatig ook klanten van onze klanten, zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daar waar nodig en soms een beetje meer. Met zoveel ervaring op zak kunnen we veel oplossingen bieden, ook ad-hoc.

Passie voor internet sinds 1995

Regel van alles snel en simpel met maar één telefoontje, mailtje of doorlopend volgens afspraak en helemaal gratis i.c.m. de meeste producten! Think Webdesign verwijst haar klanten niet naar beheerpanelen. Klanten kunnen gewoon bellen of e-mailen om internetgerelateerde te regelen.Handig en vertrouwd, ook zonder beheerpaneel, wel zo gemakkelijk, toch?!

Geen telefooncentrale

Think Webdesign werkt niet met een telefooncentrale én u krijgt altijd direct de juiste persoon te spreken die beslissingen kan nemen en -als u wilt- met u meedenkt. Wordt er onverhoopt niet opgenomen? Een gemiste oproep wordt altijd per eerstvolgende mogelijkheid teruggebeld. Daar hoeft geen voicemail bericht voor achtergelaten te worden.

Een heel jaar Top geregeld? Jazeker!

Het Internet Service Pakket (of Service Level Agreement) is een samenhang van producten en diensten (afgestemd aan behoefte) en bedrijven ervan verzekeren dat allerlei zaken rondom hun website, web-shop of andere web-applicatie (zeer) goed geregeld zijn.

Tenzij anders overeengekomen, bijvoorbeeld in een offerte of order, hanteren we voor het Internet Service Pakket de volgende prachtige kenmerken, die anders als uitgangspunt kunnen gelden.

Jaarlijks +1 uur arbeidstijd tegoed vrij inzetbaar

Elk jaar arbeidstijd tegoed, vrij inzetbaar!

Werkzaamheden die verricht worden, worden verrekend met arbeidstijd tegoed(en). Zolang dit toereikend is betaald u niets voor internet gerelateerde werkzaamheden die u kunt uitbesteden. Jaarlijks beschikt u met het Internet Service Pakket alleen over 1 uur arbeidstijd tegoed, in aanvulling op tegoeden die u bij alle producten van Think Webdesign krijgt. De som van het arbeidstijd tegoed is vrij inzetbaar voor alle internetgerelateerde dat onder de dienstverlenging van Think Webdesign valt, en die is uitgebreid. Kom meer te weten over arbeidstijd tegoeden »

Altijd voordeliger uit

Voortaan ten minste 5% 8% 10% 15% 20% 22.68% korting!

Het reguliere uurtarief van Think Webdesign is voor klanten met Internet Service Pakket nooit van toepassing. Zij ontvangen daar ten minste 22.68% korting op. Hierdoor zijn klanten met Internet Service Pakket altijd veel voordeliger uit. En zijn er geen arbeidstijd tegoeden meer beschikbaar, ook dan wordt nóóit het regulier uurtarief in rekening gebracht.

Hoogste korting

Hoogste korting van 45%

U wilt de hoogste korting? Natuurlijk wilt u de hoogste korting! Daarom hebben klanten met het Internet Service Pakket ook nog eens de mogelijkheid om uren vooraf in te kopen. In ruil daarvoor profiteren zij van de hoogste korting. Uren die niet direct worden ingezet blijven gewoon behouden. Vooraf inkopen is het hele jaar door mogelijk en kan tegen een extra gereduceerd tarief. Kom meer te weten over arbeidstijd tegoeden opwaarderen »

Ruime(re) openingstijden

Na kantoortijden terecht

Ook na kantoortijden en ’s weekend of 24/7 staat Think Webdesign voor u paraat. Let wel dat hier eerst overleg over is geweest, bijvoorbeeld voor detaillisten die een bepaalde actie op zaterdag voeren waarbij die actie afhankelijk is van een door Think Webdesign ontwikkelde en/of gehoste webapplicatie. Er zijn natuurlijk veel meer redenen te noemen. Gebruikt u de bel mij service dan kunt u een voorkeur dag en tijd aangeven waarop u gebeld wilt worden. Dit kan 7 dagen per week tot 22:00 uur zijn.

Elk jaar weer

Arbeidstijd tegoed elk jaar opnieuw ontvangen

Arbeidstijd tegoeden welke niet vooraf ingekocht zijn, maar gratis verkregen bij producten en diensten, zijn helaas niet mee te nemen naar een volgend jaar of op te sparen. Maar dat is helemaal niet erg! Met ingang van elke 1 januari ontvangen klanten met het Internet Service Pakket de som van het arbeidstijd tegoed gewoon weer opnieuw! Arbeidstijd tegoeden zijn inzetbaar van januari tot en met december, ongeacht de looptijd van de overeenkomst.

Breed inzetbaar

Goed geregeld

Ook het maken van (extra) reservekopieën of terugzetten daarvan als nodig of op verzoek valt binnen het arbeidstijd tegoed. Net als voorzorgsmaatregelen die getroffen kunnen worden als het bijvoorbeeld om grote versie updates gaat. In geval van het verhelpen van problemen m.b.t. bereikbaarheid website, piek bezoeken bijvoorbeeld als een actie plaatsvindt, onverhoopte hacks enzovoorts. Think Webdesign staat ook dan paraat, zonder dat u daar omkijken naar hebt.

Ook voor werkzaamheden in zulke kaders ontvangt u geen additionele factuur als u Think Webdesign inschakelt of als werkzaamheden voor u verricht worden, zolang het arbeidstijd tegoed toereikend is.

Onverhoopte herstelproblemen

Razendsnel geholpen

Ligt uw website, webshop of andere webapplicatie er onverhoopt ‘uit’ of foutmelding(en) die hinderlijk zijn of waardoor er niet besteld kan worden!? Geen nood. We streven een response tijd binnen vier uur en meestal lukt dat ook goed. Een aanvullende overeenkomst waarbij de response tijd gegarandeerd binnen vier uur is, tot en met 24/7 is mogelijk.

Zelf inloggen is niet verplicht

Gewoon bellen of e-mailen

“Zelf uw website onderhouden”, wordt sinds de opkomst van Content Management Systemen (CMS) altijd beschouwd als iets positiefs, nietswaar? Wij hebben klanten die veel te druk zijn om zelf achter de PC te zitten en werknemers die zich liever met andere taken bezighouden, daarom:”

U hoeft nimmer zelf in te loggen op hosting beheerpanelen, website beheerpanelen of de Secure Shell (SSH), dat wordt allemaal voor u gedaan. Inloggen gebeurd op uw verzoek, als u bijvoorbeeld een e-mail stuurt of belt, om uw website te laten wijzigen. Ook voor het aanmaken van één of meer extra e-mailaccounts of iets anders internet gerelateerd kunt u gewoon contacteren op de wijze die u handig vindt. U kunt gewoon bellen of e-mailen om internetgerelateerde goed geregeld te hebben, zonder dat u daar zelf omkijken naar hebt.

U vraagt, wij draaien

Afgestemd op uw behoefte/bedrijf

Think Webdesign schroomt niet om haar dienstverlenging aan te passen, om zo aan (specifieke) wensen of eisen van haar klanten tegemoet te komen, voor zover mogelijk.

Slechts één telefoontje of mailtje volstaat

1 Aanspreekpunt & Full service provider

Het is voor onze opdrachtgevers niet nodig om als ‘doorgeef luik’ te fungeren. Al zijn er meerdere I(C)T partijen betrokken, Think Webdesign zet werkzaamheden of taken uiteen en kan namens opdrachtgevers contacteren. Dit is handig als bijvoorbeeld serverbeheer, e-mail en website of webapplicatie ontwikkeling en/of beheer bij 2 of meer verschillende partijen lopen. We doen ons best.

Omdat wij als webdesign bureau wél in eigen beheer hosten, heeft u met korte communicatie lijnen te maken. Bovendien kan hosting naadloos afgestemd worden op uw behoefte, maar ook aan de website, webshop of andere webapplicatie dat gehost wordt. Voorkomt compatabiliteit problemen, maar we zorgen er bijvoorbeeld ook voor dat bepaalde webapps of websites langer functioneren, terwijl bepaalde software of versies al End-Of-Life zijn… informeer.

Persoonlijk, telefonisch, meekijken op uw eigen scherm

Help mij op weg

Zelf (verder) aan de slag? Goed van start! Bijvoorbeeld met uw nieuwe website, webshop of andere webapplicatie. Hulp & uitleg wordt telefonisch gegeven of persoonlijk (K. Onnesweg te Hilversum). Langskomen bij u op kantoor of in de werkplaats is ook mogelijk in overleg. Is er sprake van telefonisch gegeven Help mij op weg, dan loggen we in op uw computer en kijkt u of uw werknemer(s) mee op eigen scherm, terwijl wij intussen uitleggen hoe en wat en de werking demonstreren. Reuze handig. Vragen kunnen meestal direct beantwoord worden.

Sit back & Relax

Hulp op afstand

Wat is er nu handiger dan instellingen op uw computer of het werkstation van uw werknemer of thuiswerker, gewoon te laten verrichten. Zonder dat u daar zelf omkijken naar hebt en terwijl u of uw werknemer zelf niet aanwezig hoeft te zijn. Het in laten stellen van bijvoorbeeld verschillende e-mailaccounts op verschillende werkstations valt hier ook gewoon onder.

Geniet u het Service Pakket? Dan betaald nooit ons regulier uurtarief. Er geldt altijd een gereduceerd uurtarief waarbij ten minste 22.68% korting is opgenomen, dat zelfs op kan lopen tot en met 45%.

Jaarlijks kunt u gebruik maken de doorlopende aanbieding en arbeidstijd tegoeden opwaarderen. Binnen dit arbeidstijd tegoed kunt u zeer voordelig allerlei werkzaamheden laten verrichten, zolang die werkzaamheden onder de dienstverlenging van Think Webdesign vallen, en die is uitgebreid. Hoe voordelig? U kunt op elk moment jaarlijks +1, +2 of +3 uur arbeidstijd tegoed krijgen voor maar 1, 2 of 3 keer € 17.50.

 1. Vaste accountmanager, die met u meedenkt en mee overlegd kan worden
 2. Direct bereikbaar ook rechtstreeks op 06 nummer en via Whatsapp
 3. Direct de juiste persoon aan de lijn, die meestal direct beslissingen kan nemen
 4. Altijd één aanspreekpunt, ook als er meerdere i(c)t partijen betrokken zijn

Optioneel mogelijk (in overleg)

 1. Bereikbaar op zaterdag, zondag en elk avond
 2. Werkzaamheden verricht op zaterdag, zondag, ’s avonds
 3. In geval van onverhoopte herstelwerkzaamheden aanvang binnen 4 uur

Meer services die uitsluitend i.c.m. het Internet Service Pakket zijn te waarborgen bieden we. U kunt denken aan redundant webserver oplossingen, alternatief opties in geval van End-Of-Life software of voor u ontwikkelde webapplicaties waarbij u niet hoeft te betalen i.g.v. onverhoopt End-Of-Life, maar ook in geval van onverhoopte herstelwerkzaamheden niet. Verder nog altijd up-to-date service, waarbij nieuwe kenmerken periodiek worden aangebracht, maar ook periodiek bekend geworden beveiligingslekken verholpen worden, betere waarborging up-time (bereikbaarheid website, webshop of andere webapplicatie) enzovoorts.

Offerte nodig?

Mail of bel gerust met vragen of voor het krijgen van een offerte, vrijblijvend.
Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
WhatsApp: 06 4620 4321

Meer Top Service

2020-09-16T14:17:11+02:00

Arbeidstijd inkopen

Klant van Think Webdesign? In dat geval worden uitbestede werkzaamheden aanvankelijk gratis verricht! Daarna tegen gereduceerd tarief. Wat denkt u van jaarlijks +1 uur tegoed voor maar € 17,50!?

Krijg meer aanbiedingen & acties via onze nieuwsbrief.

De nieuwsbrief bevat allerlei interessante internet gerelateerde en aanbiedingen. Afmelden kan op elk moment.

  Internet Service Pakket

  Beter zal het echt niet worden

  Mail of bel gerust met vragen. We doen ook aan hulp op afstand.
  Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
  WhatsApp: 06 4620 4321

  * Aanbod: Uitgebreider aanbod dan Think Webdesign kan bieden.