Continuïteit Gewaarborgd

De complete Back-up Service richt zich vooral ook op de mogelijkheid van het bieden van adequate oplossingen, voor als er onverhoopte herstelwerkzaamheden zijn gemoeid. Een werkende back-up kan snel teruggeplaatst worden waardoor onverhoopte herstelproblemen voorkomen of opgeschort kunnen worden. Bij uitstek geschikt als u (ook) zelf aan uw website werkt en geholpen kan worden als er iets niet goed is gegaan.

Continuïteit gewaarborgd

Voor bedrijven die geen omkijken willen hebben naar het maken van reservekopieën van website, webshop of andere webapplicatie(s).

Klanten van Think Webdesign mét deze Complete Back-up Service zijn ook zeker van adequate oplossingen die geboden (kunnen) worden als er onverhoopte herstelwerkzaamheden zijn gemoeid.

Bijvoorbeeld het terug halen van een belangrijke e-mail, een bestelling of de staat waarin een database eerder verkeerde, maar ook in geval van onverhoopte hacks, incompatibiliteit door (zelf) geïnstalleerde software of uitbreidingen aan een website, webshop (plugins, thema’s) of andere webapplicatie waardoor de webapplicatie in kwestie niet langer (juist) functioneert. Een ding is zeker: zónder back-up ben je ver(der) van huis.

Klanten van Think Webdesign hoeven niet zelf achter de computer te zitten. Zij kunnen gewoon bellen of e-mailen. Zowel het maken van reservekopieën als het terugzetten wordt gewoon geregeld.

De Complete Back-up Service op deze webpagina gaat niet over onze Online- of Cloud Back-up waarbij (periodiek en als gewenst automatisch) veilige reservekopieën gemaakt worden van de data op werkstation(s) en server(s) die bij u op kantoor staan of in de werkplaats. Het gaat wel over periodieke back-ups van alles dat binnen onze hostingpakketten valt.

Complete Back-up Service

 • Continuïteit beter gewaarborgd
 • Vangnet voor als het mis is gegaan
 • Adequate oplossingen mogelijk
 • Het hele jaar uw internetexpert paraat

Beter Think Webdesign

De Complete Back-up Service is ontstaan omdat blijkt dat veel mensen zelf geen reservekopieën maken. Het komt soms helaas voor dat men een website of database met bestellingen of persoonsgegevens kwijt is geraakt! Zij die geen reservekopieën maken denken misschien dat alles online toch veilig opgeslagen is en blijft. Niets is minder waar, hoewel voorzorgsmaatregelen getroffen zijn en worden. Maak daarom gebruik van die voorzorgsmaatregelen.

Zonder back-up kunt u wel degelijk alles kwijt raken en u wilt ook niet afhankelijk zijn van derden, wel? Het terug halen van een per ongeluk gewiste order, klantenbestand, webpagina is onmogelijk zonder back-up. Stel dat u iets niet juist heeft ingesteld of gedaan met uw website, dan biedt een back-up uitkomst. Hoe vaak installeerde u een extensie of plugin, zónder dat u (vlak) daarvoor een back-up maakte of er een voor handen had? Het gebeurd!

Maar er zijn ook dingen waar u zelf geen invloed op heeft als bijvoorbeeld een onverhoopte hack, bugs, compatibiliteit problemen, systeemcrash enzovoorts. Onverhoopte herstelwerkzaamheden zijn niet of moeilijker uitvoerbaar, als er geen herstel-punt is.

Altijd (weer snel) up and running

Think Webdesign kan ook onverhoopte herstelwerkzaamheden uitvoeren als dat nodig is, maar natuurlijk liever voorkomen. Met de Complete Back-up Service zijn klanten verzekerd van periodieke back-ups (reservekopieën) die gemaakt worden. Klanten die de service afnemen hebben daar zelf geen omkijken naar. Dat is ongelooflijk fijn en prettig en zeker merkbaar als een back-up nodig is, al is het maar die ene keer.

In 3-Voud opgeslagen

Met de complete back-up service worden reserve kopieën veilig in 3-voud gemaakt en bovendien op ten minste 2 fysiek verschillende locaties. Van website, web-shop, e-mailaccount(s), database(s) en alle andere instellingen. Klanten van Think Webdesign hebben daar zelf geen omkijken naar, net zo min naar het terugzetten als nodig of op verzoek.

 • Op een werkstation – Direct toegang
 • Op offline medium – Op een externe harddisk
 • Back-up online webserver – Kloon van origineel
 • Directe toegang – voor Think Webdesign

Back-ups die u zelf maakt met de Back-up module welke is inbegrepen bij elk hostingpakket worden (1x) online opgeslagen en gaan van de webruimte af, als u de back-up(s) online laat staan. Downloaden van die back-up(s) naar uw PC(s) is mogelijk. De bewaartermijn is dan ook onbeperkt.

Back-ups worden gemaakt van alle opgeslagen data. Te denken valt aan website, webshop of andere webapplicatie, maar ook van databases en ook van alle online opgeslagen e-mail. Ook worden (hosting)instellingen in het back-up proces meegenomen. Mét reservekopieën altijd minder ver van huis. Meestal zelfs binnen een paar minuten tot uren weer volledig up-and-running!

Combi Deal

De Complete Back-up Service Lite is vanaf maar € 0.99 af te nemen in combinatie met managed Quality Hosting, gratis in combinatie met Managed Cluster Hosting. De actieprijs is niet alleen het eerste jaar o.i.d. geldig, maar gewoon ook na het eerste jaar, tot wederopzegging.

De Pure Hosting richt zich meer om mensen die zelf back-ups maken en mogelijk andere webmaster taken voor eigen rekening nemen. In combinatie met Pure Hosting is de Complete Back-up Service beschikbaar vanaf € 5.39.

Er zijn mogelijkheden voor back-up doeleinde voor iets anders dan onze hosting pakketten
De Complete Back-up Service kan ook ingezet worden voor andere back-up doeleinde, bijvoorbeeld van één of meer werkstations, complete dedicated of virtual (web- of mail)servers enzovoorts. Hiervoor gelden andere tarieven en mogelijkheden. Leg uw wens(en) of eisen voor, mogelijk kunnen we een passende oplossing bieden en vrijblijvende offerte.

Geen nood!

Ook als u niet gebruikt maakt van de Complete Back-up Service worden toch reservekopieën gemaakt van alle online opgeslagen data. Dus ook van uw website, webshop of andere webapplicatie. Deze back-ups zijn niet altijd beschikbaar of (direct) voor handen, anders dan back-ups die gemaakt worden in het kader van de Complete Back-up Service. Het terugplaatsen van zo’n beschikbare back-up, op uw verzoek zonder dat u van de Complete Back-up Service gebruik maakt, kost alsdan vanaf € 365,00. U hoeft dan desondanks niet geheel of gedeeltelijk opnieuw te beginnen…

Offerte nodig?

Mail of bel gerust met vragen of voor het krijgen van een offerte, vrijblijvend.
Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
WhatsApp: 06 4620 4321

Meer Top Service

2020-09-16T14:17:11+02:00

Arbeidstijd inkopen

Klant van Think Webdesign? In dat geval worden uitbestede werkzaamheden aanvankelijk gratis verricht! Daarna tegen gereduceerd tarief. Wat denkt u van jaarlijks +1 uur tegoed voor maar € 17,50!?

Krijg meer aanbiedingen & acties via onze nieuwsbrief.

De nieuwsbrief bevat allerlei interessante internet gerelateerde en aanbiedingen. Afmelden kan op elk moment.

  Internet Service Pakket

  Beter zal het echt niet worden

  Mail of bel gerust met vragen. We doen ook aan hulp op afstand.
  Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
  WhatsApp: 06 4620 4321