Webapplicatie laten maken

Uw idee vertaald naar een functionele webapplicatie, voor eigen gebruik? Of om te leveren aan bijvoorbeeld winkeliers, detaillisten, garages of andere (vak)handelsondernemingen, (zorg)instellingen enzovoorts.

Van A-Z, óók na oplevering

We kunnen na het ontwikkelen ook het webapplicatie beheer verzorgen, bijvoorbeeld binnen een van onze (cluster) hosting, maar bijvoorbeeld een Virtual Private Server of dedicated (fysieke) server (aanschaffen) en inrichten. Zo blijven continuïteit, service en support zover als mogelijk goed te waarborgen. Het behoort ook tot de mogelijkheden.

Doorverkopen van door ons ontwikkelde webapplicaties in opdracht van u (ontwikkeld op basis van uw input, idee, wensen of eisen) mag! Als ook het kopiëren daarvan en nog eens verkopen. Afspraken als deze leggen we vast, dat een voorwaarde is.

Waarom Think Webdesign

Er valt zoveel te noemen waarom u uw webapplicatie beter door Think Webdesign laat ontwikkelen.

We ontwikkelen op basis van uw idee, input en bovendien mag u de webapplicatie gewoon vereenvoudigen en doorverkopen, als dat is wat u wilt. Alles is mogelijk waar dan afspraken over worden gemaakt en vastgelegd.

Drie speerpunten zijn wel het feit dat elke (PHP) programmeur en soms ook webmasters goed uit de voeten met door Think Webdesign ontwikkelde werken kan, waaronder webapplicaties. We staan ook voor hen paraat.

Als opdrachtgever bent u niet afhankelijk van één aanbieder en u zult dat ook nooit worden. De webapplicaties kunnen vrijwel overal gehost worden.

Last but certainly not least: altijd cross-browser ondersteunend. Dat wil zeggen dat men ook niet afhankelijk is van één platform (het werkt op Android, Apple, Microsoft Windows, Linux enzovoorts en geschikt voor alle populaire webbrowsers, waaronder Google Chrome, Internet Explorer, Edge, Opera, Mozilla FireFox, Safaria. Daar zijn bovendien geen extra mee gemoeid en daarom ook kostenbesparend.

 • Niet afhankelijk van Think Webdesign
 • Niet afhankelijk van één aanbieder
 • Naar specifieke wensen en eisen
 • Met of zonder webapplicatie beheer
 • Webapplicatie doorverkopen? Dat mag!
 • Cross-browser compatibel *
 • Werkt op alle platformen (geen extra kosten)
 • Van A-Z web-app design én beheer mogelijk
 • 24/7-365 oplossingen voor handen (VPS/Fysiek/Private)
 • Naar specifieke wensen of eisen ook ad-hoc

Onafhankelijk
Wat voor onze websites geldt, geldt ook voor onze webapplicaties. De voor u (naar wensen en eisen) ontwikkelde webapplicatie(s) hoeft u niet bij Think Webdesign onder te brengen, en u bent niet van Think Webdesign of één aanbieder afhankelijk. Hosten is vrijwel overal mogelijk en ook op uw eigen server, bij u thuis of op kantoor is ook mogelijk! En heeft u die server niet, dan zetten we een (virtual private of fysieke) webserver voor u op, waar niemand anders bij kan (behalve degene die u toestemming geeft natuurlijk). Onderhoud kan desgewenst ook op afstand.

Er valt nog meer te lezen onder de tab ‘Waarom Think Webdesign’ op de pagina ‘prof. website pakket‘.

Maandlast zelf in de hand

Ook geweldig.

We hebben het al genoemd onder het kopje ‘Waarom bij Think Webdesign’, maar lichten het graag nog even toe. Bij Think Webdesign bent u niet gebonden aan Think Webdesign of één aanbieder. Dus ook niet aan een (hoge) maandlast of misschien wel aan een steeds hoger wordende maandlast. Nee. Webapplicaties ontwikkeld en geleverd door Think Webdesign kunnen vrijwel overal ondergebracht worden. Hosten op een webserver bij u thuis of op kantoor? We kunnen het allemaal voor u verzorgen.

Gratis webapplicatie laten ontwikkelen

Wordt uw idee voor een nieuwe webapplicatie zó leuk of uitdagend gevonden, maar heeft u geen liquide middelen om te bekostigen of een beperkt budget? Misschien staat u open voor een commissie deal of iets dergelijks? In die gevallen kunnen we u mogelijk een aanbod doen. Doe anders ons een voorstel…

Voor wie

Voor iedereen die een mooi of goed of handig idee heeft, iets nieuws voor op de werkvloer of iets bestaand beter maken of uitbreiden. Natuurlijk in het kader van een (functionele) webapplicatie. Misschien iets dat (terugkerend) werk van werknemers over kan nemen?

Doorverkopen?

Uw eigen door Think Webdesign ontwikkelde webapplicatie? Misschien wel om te kopiëren en (onbeperkt) door te verkopen? Sluit de gewenste overeenkomst af, in goed overleg en u bent daar helemaal vrij in. U kunt ook denken aan bijvoorbeeld een voor u (of white-label) ontwikkeld CRM pakket of CMS.

Heeft u een idee voor een web-applicatie?

Misschien is bij u een idee ontstaan om bepaalde terugkerende handelingen op de werkvloer te vereenvoudigen. Misschien op een andere manier. Ook als u geen budget heeft of beperkt kan Think Webdesign u van dienst zijn.

We krijgen veel ideeën en aanvragen binnen van serieuze en minder serieuze ondernemers, zzp-ers, pioniers en particulieren. Om die reden willen we u vriendelijk verzoeken te e-mailen, om uw idee voor een nieuwe webapplicatie te ontwikkelen kenbaar te maken of een e-mail eventueel met één of meer bijlagen te sturen.

Stuur ook uw bedoeling mee (prijsindicatie, voorstel, ontwikkeling webapp). Het ontvangen van een prijsindicatie of offerte is zonder kosten. Als er wel kosten zijn gemoeid, bijvoorbeeld voor het uitwerken van een offerte of begroting, dan geven we dat vooraf aan en kunt u dan wel of niet mee akkoord gaan.

Wilt u niet de moeite nemen om te e-mailen, dan kunt u natuurlijk ook even bellen op 035 77 22 768 om te informeren of  maak direct een bel afspraak

Offerte nodig?

Mail of bel gerust met vragen of voor het krijgen van een offerte, vrijblijvend.
Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
WhatsApp: 06 4620 4321

Meer aanbiedingen

2018-08-02T11:40:36+02:00

Snel een Site

Website met bedrijfslogo, een homepage, achterliggende webpagina's, contactformulier en handige 'bel mij' mogelijkheden. E-mail, hosting, gratis domein zijn optioneel. Waar heeft u snel een site voor nodig?

2019-01-26T15:04:39+01:00

Juiste Hosting kiezen

Welk hostingpakket u ook kiest, bij Think Webdesign zit u altijd goed. Vaste contactpersoon, telefonisch bereikbaar, service, support op dat wat gehost wordt en oplossingen ad-hoc.

2018-08-02T11:40:36+02:00

Snel een Site

Website met bedrijfslogo, een homepage, achterliggende webpagina's, contactformulier en handige 'bel mij' mogelijkheden. E-mail, hosting, gratis domein zijn optioneel. Waar heeft u snel een site voor nodig?

2018-03-08T17:14:02+01:00

Nieuwsbrieven

Het versturen van mooi opgemaakte nieuwsbrieven is een fluitje van een cent, maar u kunt dat ook gewoon aan Think Webdesign overlaten. Op vaste dagen, data en tijden mét 100% aflevergarantie.

2019-06-11T15:06:52+02:00

Webapplicatie laten maken

Uw idee vertaald naar een functionele webapplicatie, voor eigen gebruik of misschien wel om te leveren aan bijvoorbeeld winkeliers, detaillisten, garages (zorg)instellingen enzovoorts.

2020-09-16T14:17:11+02:00

Arbeidstijd inkopen

Klant van Think Webdesign? In dat geval worden uitbestede werkzaamheden aanvankelijk gratis verricht! Daarna tegen gereduceerd tarief. Wat denkt u van jaarlijks +1 uur tegoed voor maar € 17,50!?

2019-06-11T15:36:47+02:00

Huisstijl

Van één of meer ontwerpen tot aan levering van prof. ontworpen (reclame)drukwerk. Alles natuurlijk verwerkt in uw (nieuwe)website en in andere online- en offline media.

2024-01-01T16:52:18+01:00

E-mail Pakket

Echt compleet. Bij Think Webdesign worden alle e-mailpakketten geleverd mét gratis .nl domeinnaam en dat geldt niet alleen voor het eerste jaar. Zelf instellen hoeft ook niet, doen wij op afstand.

2019-06-11T15:35:17+02:00

Google AdWords

Korte of langlopende Google AdWords campagnes van A-Z voor u verzorgt tegen lage kosten. Telkens geoptimaliseerd en onafhankelijk kosten per klik zo laag mogelijk. Meer omzet, lage kosten.

2018-03-07T14:52:59+01:00

Vergroten vindbaarheid

Think Webdesign werkt dagelijks om websites, webshops en bepaalde diensten of producten (extra) onder de aandacht te brengen via Internet tegen aantrekkelijke tarieven. Meer omzet, lage kosten.

2018-08-14T16:18:33+02:00

Toppositie Google

Toppositie in Google voor uw product(en), dienst(en) of specifieke actie(s)? Op pagina 1, nummer 1! Vast bedrag, geen kosten per klik en bovendien ongeacht het aantal klikken. Wauw!

2024-01-01T16:10:05+01:00

Managed Cluster Hosting

Voor professionele bedrijvigheid op internet. Werken met meerdere collega's, leden of winkeliers tegelijk. Data verdeeld over meerdere webservers, met load-balancers dat traagheid voorkomt.

2024-01-01T16:15:22+01:00

Managed Quality Hosting

Zelf inloggen op hostingbeheer? Niet verplicht! Gewoon even bellen of mailen en het wordt voor u gedaan. Ook met gratis domein, mail, up-to-date hosting en uitbreidbaar, naar wens! Vanaf €13,69.

2024-01-01T16:55:39+01:00

Pure Hosting

Helemaal compleet vanaf slechts € 4,59. Dat is zelfs inclusief elk jaar gratis een .nl domein, e-mail, intuïtief beheerpaneel, back-up module voor back-ups met onbeperkte bewaartermijn.

2018-02-19T11:04:25+01:00

Quality Hosting

Wat is Hosting? Heeft u het nodig? Welk type hosting is geschikt voor u? Wat zijn de verschillen en wat merkt u daarvan? Maak het u gemakkelijk, Think Webdesign biedt meer dan hosting "alleen".

2018-02-08T21:53:20+01:00

Back-up Module (gratis)

Maak zoveel reservekopieën als u wilt. Van opgeslagen data (website, -shop of andere webapplicatie) inclusief alle e-mail en -accounts, MySQL database en andere (hosting)instellingen. In 3 klikken.

2019-06-11T14:46:27+02:00

Prof. website pakket

Het website ABC pakket heeft meer dan 20 modules en kenmerken. Deze gelden gemakshalve als uitgangspunt voor uw nieuwe website. Aanpassingen naar wens zijn mogelijk, in goed overleg.

Krijg meer aanbiedingen & acties via onze nieuwsbrief.

De nieuwsbrief bevat allerlei interessante internet gerelateerde en aanbiedingen. Afmelden kan op elk moment.

  Internet Service Pakket

  Beter zal het echt niet worden

  Mail of bel gerust met vragen. We doen ook aan hulp op afstand.
  Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
  WhatsApp: 06 4620 4321