Uitgebreide bezoekersstatistieken

Think Webdesign sluit door Think Webdesign geleverde of van/door derden, websites, webshops en andere webapplicaties aan op PiWik Analytics, een opensource webapplicatie dat géén gegevens aan derden (waaronder uw concurrentie) verstrekt zoals Google Analytics dat wel met derden deelt. De statistieken zijn uitgebreid met periodiek handige rapportages per e-mail.

Google Analytics scenario

Janssen en Klaassen verkopen beide koelkasten zijn elkaars concurrent. Janssen heeft 820 potentiële klanten op zijn site gehad, waar Google Analytics op draait. Concurrent Klaassen verkoopt ook koelkasten en heeft net als concurrent Janssen ook een webshop. De bezoekers die eerder bij Janssen waren krijgen advertenties van Klaassen in beeld.

Geschikt voor elke website, webshop of andere webapplicatie

Websites, webshops en andere webapplicaties kunnen worden aangesloten op PiWik Analytics, dat op webservers van Think Webdesign draait en onderhouden wordt. Desgewenst kan er ook een eigen webserver (virtual private, dedicated of op de zaak) voor ingericht worden, bijvoorbeeld als het om gevoelige data of hele grote bezoekersaantallen gaat.

Waarom PiWik Analytics

 1. Om achter surfgedrag te komen
 2. Om daarop in te spelen
 3. Snelle Return On Investment; als u investeert in Internet Marketing wilt u wellicht weten of dat -en wat- dat oplevert

Om achter surfgedrag te komen worden bezoeker statistieken bijgehouden. Om te weten hoeveel bezoekers een website trekt. Om te weten te komen in welke webpagina over welk onderwerp bezoekers het meest geïnteresseerd zijn. Op alle verzamelde statistieken kan Think Webdesign goed inspelen. Om een voorbeeld te noemen: klikt 65% op een bepaalde link in een nieuwsbrief, dan kan dat al snel leiden tot meer verkopen door dat onderwerp in een volgende of extra nieuwsbrief te herhalen. Think Webdesign kan u zulk werk uit handen nemen en e.e.a. van A-Z verzorgen.

Nog meer kenmerken

 • Hét alternatief voor Google Analytics
 • Gegevens worden niet gedeeld met andere
 • Leg eenvoudig bezoekers profielen aan
 • Bekijk op welke links op uw site geklikt wordt
 • Er valt nog héél wat meer te noemen

Een proefaccount van 15 dagen is gratis en vrijblijvend

Korting in combi met Managed Hosting
Korting in combi met Toppositie Google

Video Presentatie

Ga er op uw gemak voor zitten en bekijk  deze 9 minuten durende video. De video geeft meer informatie over de mogelijkheden, als bijvoorbeeld: hoe de data getoond wordt, (behaalde)doelstellingen, keywords, bezoekersinformatie waaronder: algemeen, unieke, pagina weergaven of acties die bezoekers namen. Waar komen bezoekers vandaan, welke website, welke zoekmachine, welke pagina wordt het beste bezocht enzovoorts. Te uitgebreid voor u? De rapportages die per e-mail gestuurd worden, alsmede het dashboard kunnen eenvoudig minder uitgebreide gegevens bevatten.

Offerte nodig?

Mail of bel gerust met vragen of voor het krijgen van een offerte, vrijblijvend.
Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
WhatsApp: 06 4620 4321

Meer Internet Marketing

2018-03-07T14:52:59+01:00

Vergroten vindbaarheid

Think Webdesign werkt dagelijks om websites, webshops en bepaalde diensten of producten (extra) onder de aandacht te brengen via Internet tegen aantrekkelijke tarieven. Meer omzet, lage kosten.

2018-03-08T17:14:02+01:00

Nieuwsbrieven

Het versturen van mooi opgemaakte nieuwsbrieven is een fluitje van een cent, maar u kunt dat ook gewoon aan Think Webdesign overlaten. Op vaste dagen, data en tijden mét 100% aflevergarantie.

2018-08-14T16:18:33+02:00

Toppositie Google

Toppositie in Google voor uw product(en), dienst(en) of specifieke actie(s)? Op pagina 1, nummer 1! Vast bedrag, geen kosten per klik en bovendien ongeacht het aantal klikken. Wauw!

2019-06-11T15:35:17+02:00

Google AdWords

Korte of langlopende Google AdWords campagnes van A-Z voor u verzorgt tegen lage kosten. Telkens geoptimaliseerd en onafhankelijk kosten per klik zo laag mogelijk. Meer omzet, lage kosten.

Krijg meer aanbiedingen & acties via onze nieuwsbrief.

De nieuwsbrief bevat allerlei interessante internet gerelateerde en aanbiedingen. Afmelden kan op elk moment.

  Internet Service Pakket

  Beter zal het echt niet worden

  Mail of bel gerust met vragen. We doen ook aan hulp op afstand.
  Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
  WhatsApp: 06 4620 4321