100% Compleet

De E-mail pakketten van Think Webdesign zijn zeer compleet. Een gratis .nl domeinnaam is van toepassing, niet alleen het eerste jaar geldig. Maar ook inclusief domein- én e-mail doorstuur service. Met een klik op de knop is eenvoudig een reservekopie gemaakt of wij doen dat voor u (optie). E-mail in laten stellen op afstand op uw computer of dat van uw werknemer(s) op kantoor of thuis is mogelijk. Niks geen uitgekleed pakket zoals zovelen bieden, dat goedkoop lijkt.

Allemaal inclusief:

Bij alle e-mailpakketten is gratis een .NL domein van toepassing. Max 1 per klant.

Maak eenvoudig reservekopieën van alle online opgeslagen e-mail.

Tegen een kleine additionele vergoeding is de Complete Back-up Service van toepassing. U hoeft dan niet (periodiek) zelf reservekopieën te maken.

U ontvangt ¼ uur arbeidstijd tegoed, elk jaar opnieuw. Dit tegoed komt bovenop (eventuele) andere tegoeden. Zolang het tegoed toereikend is hoeft u niet te betalen voor werkzaamheden die u uitbesteedt.

Bij alle producten van Think Webdesign waar een periodieke vergoeding voor geldt wordt elk jaar gratis arbeidstijd bij gegeven. Dit kan weinig zijn en verder oplopen. Daarnaast is het gratis arbeidstijd tegoed op elk moment op te waarderen met het ABT of TryOut pakket. Het tegoed ontvangt u bovenop andere (al lopende) gratis tegoeden of die nog (of al) lopen. U ontvangt altijd de som van alle tegoeden tezamen.

Automatisch alle e-mail door laten sturen naar een ander e-mail adres en één of meer automatische e-mail beantwoorders.

U hoeft niet zelf achter uw computer te zitten, als u dat niet wilt. Geldt ook voor uw werknemers. E-mailaccount(s) kunnen worden ingesteld voor u of uw werknemers, ook na kantoortijden is mogelijk.

Vanaf elk apparaat met internet is uw e-mail te bereiken, ook vanuit het buitenland. U hoeft niet zelf over een e-mail cliënt (software) te beschikken.

Virusscanner en spamfilter van toepassing. Nog vóórdat e-mail op uw PC terecht komt.

E-mail Pack 1

190p/mnd
 • 1 POP/IMAP E-mail account
 • 250MB mailruimte p/account

E-mail Pack 3

575p/mnd
 • 3 POP/IMAP E-mail account
 • 250MB mailruimte p/account

E-mail Pack 5

950p/mnd
 • 5 POP/IMAP E-mail account
 • 250MB mailruimte p/account

E-mail Pack 10

1595p/mnd
 • 10 POP/IMAP E-mail account
 • 250MB e-mailruimte p/account

E-mail Pack 25

3975p/mnd
 • 25 POP/IMAP E-mail account
 • 250MB e-mailruimte p/account

E-mail Pack 100

15000p/mnd
 • 100 POP/IMAP E-mail account
 • 250MB e-mailruimte p/account

NB: Bij de hostingpakketten en complete back-up service Lite/Full zijn e-mail pack 1, 2 of 3 gratis inbegrepen, alles in dat kader afhankelijk hostingtype managed of un-managed. Wanneer u die e-mail packs wilt wijzigen (opwaarderen of juist minder), dan komt het e-mail pack dat u wilt ervoor in de plaats tegen thans geldend tarief. Neemt u ook de Complete Back-up Service af met back-ups in 3-voud!? Dan kunt u erop rekenen dat die service uitgebreid wordt. Alle e-mail packs zijn inclusief totale opslagcapaciteit voor back-ups in 3-voud. Bijvoorbeeld e-mail pack 100 * 250MB * 3 (backups in 3-voud) =  75GB per back-up proces van toepassing bij volle mailboxen of wordt voor uw back-ups gereserveerd. Dit gaat i.c.m. de Complete Back-up service bovendien niet van de voor u beschikbare web- of e-mailruimte af.

Volwaardig E-mailpakket van A-Z

Inclusief gratis .NL domein, ook dat hoeft u er niet bij aan te schaffen. Extra e-mailaccount? Zelf inloggen op online beheerpaneel mag, niet verplicht. Gewoon even bellen of e-mailen.

Vergelijk gerust onze tarieven met andere aanbieders. U zult zien dat u bij Think Webdesign veel voordeliger uit bent én veel service en support genieten kunt. We doen ons best en zetten waar nodig onze zeilen bij. Elke overeenkomst kan aangepast worden aan (specifieke) wensen of eisen die u als individu kunt hebben. Zo krijgt u precies de service en support die u zoekt en hebben wilt.

E-mailpakketten met onder meer:

 • Gratis back-up mogelijkheden
 • Complete Back-up Service (optie)
 • Webmail overal uw email inclusief
 • In laten stellen op uw werkstation(s), op afstand
 • E-mailaccounts aanmaken zelf doen of bel/mail
 • Er valt nog heel wat meer te noemen

Boordevol prachtige kenmerken

Ingesteld op afstand

Sit back & Relax

We nemen uw computer of dat van uw werknemer(s) op afstand over. U kunt meekijken op uw scherm als u dat wilt, terwijl we e-mailaccount(s) in kwestie voor u instellen en testen. De computer(s) van uw werknemer(s) en/of thuiswerker(s) en/of associé(s) die u e-mail kunt bieden, kunnen ook aan bod komen (1e 15 minuten € 0,00).

Sit Back & Relax

Complete Back-up Service

Tegen een kleine additionele vergoeding is de Complete Back-up Service van toepassing. U hoeft dan niet (periodiek) zelf reservekopieën te maken van alle online opgeslagen e-mail. De Back-up Module/Mogelijkheid om zelf 24/7 (onbeperkt) back-ups te maken en (zelf) terug te zetten als nodig is gratis van toepassing.

Vanaf elk apparaat met internet

Webmail, altijd en overal email

Verstuur en ontvang gemakkelijk uw e-mail, overal! Ook vanuit het buitenland. Met elk apparaat op internet inloggen op uw e-mail. Het werkt net als Hotmail of Gmail, maar zónder reclame. Werkt altijd en overal, vanuit het buitenland en ongeacht de Internet Service Provider. Natuurlijk ook met uw eigen mailprogramma email versturen en ontvangen.

Bij alle e-mailpakketten

Gratis .nl domein, eerste jaar én opvolgende jaren

Alle e-mailpakketten mét gratis .nl domein. Alle mogelijke doorverwijzingen van zowel e-mail als domein is ook van toepassing. Domein forward/redirect: € 0.00. En gewoon bellen of e-mailen voor service, support of instelling(en) laten verrichten.

Het gaat om: inloggen, klikken en klaar.

Back-up Module

Naast de Complete Back-up Service (optie) maakt u eenvoudig reservekopieën, als u dat wilt. Handig even terugzetten met een paar simpele handelingen en zónder tussenkomst van derden. De Complete Back-up Service is voordelig bij te bestellen, zo voordelig dat is wel heel interessant. U hoeft dan niet (telkens) zelf reservekopieën te maken van alle online opgeslagen e-mail en terugzetten gebeurd gewoon op uw verzoek.

Jaarlijks arbeidstijd tegoeden

Gratis werk verricht

Werkzaamheden die we voor u doen op verzoek en volgens vaste afspraak zijn tot op bepaalde hoogte helemaal gratis! Dat leest u goed: Internetgerelateerde werkzaamheden uitbesteden en er niet voor hoeven te betalen! Hoe dat precies geregeld is? Gewoon goed! Kom meer te weten op de pagina: hoe werkt dat »

Top-notch? Nee…, top-notch!

Top notch service en support, jazeker!

Slechts één telefoontje of mailtje volstaat en u krijgt altijd direct de juiste persoon te spreken. Geen telefooncentrale waar u naar muziek kunt luisteren. Gemiste oproepen worden per eerstvolgende mogelijkheid teruggebeld waar u geen bericht voor achter hoeft te laten als u met nummerherkenning belt. Meer weten »

Arbeidstijd tegoeden

Gratis werkzaamheden voor u verricht

Ná oplevering van uw e-mailpakket hebt u jaarlijks een tegoed aan arbeidstijd tot uw beschikking, waarmee werkzaamheden die u uitbesteedt verrekend worden. Zo ontvangt u geen additionele factuur zolang dat tegoed toereikend is om de klus(sen) te klaren. Hoe meer producten u afneemt, hoe meer gratis arbeidstijd tegoeden u ontvangt!

Alle e-mailpakketten heel compleet

Think Webdesign levert uitsluitend allemaal even zeer complete e-mailpakketten met back-up module, webmail, virusscan, spamfilter, doorstuur service en afwezigheid assistent. Bovendien is 24/7 een gebruiksvriendelijk beheerpaneel beschikbaar, maar u kunt ook even bellen om bijvoorbeeld een mailadres aan te laten maken, wel zo handig. En kost niets extra 1

1) Kost niets extra: Bij bijna alle producten van Think Webdesign is elk jaar (op)nieuw gratis een tegoed aan arbeidstijd van toepassing. Zolang dit tegoed toereikend is om werkzaamheden (op uw verzoek) te verrichten geen factuur.

Ingesteld op afstand

We nemen uw computer op afstand over. U kunt meekijken op uw scherm als u dat wilt, terwijl we e-mailaccount(s) in kwestie voor u instellen en testen. De computer(s) van uw werknemer(s) en/of thuiswerker(s) en/of associé(s) die u e-mail kunt bieden, kunnen ook aan bod komen (1e 15 minuten € 0,00).

Direct mails

Deze e-mailaccount zijn niet geschikt voor het (automatisch of handmatig) versturen van grote hoeveelheden e-mail met dezelfde inhoud. Daar zijn betere oplossingen voor. Op deze wijze blijven (gedeelde) webservers best bereikbaar en wordt black listing voorkomen. Daar hebben alle gebruikers (klanten) op de webserver profijt van. U hoeft zich geen zorgen te maken dat ‘uw buurman’ op dezelfde webserver grote hoeveelheden e-mails verstuurd vanaf de server waar ook uw website en e-mail op draait.

Offerte nodig?

Mail of bel gerust met vragen of voor het krijgen van een offerte, vrijblijvend.
Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
WhatsApp: 06 4620 4321

Meer Hosting

2018-02-08T21:53:20+01:00

Back-up Module (gratis)

Maak zoveel reservekopieën als u wilt. Van opgeslagen data (website, -shop of andere webapplicatie) inclusief alle e-mail en -accounts, MySQL database en andere (hosting)instellingen. In 3 klikken.

2018-02-19T11:04:25+01:00

Quality Hosting

Wat is Hosting? Heeft u het nodig? Welk type hosting is geschikt voor u? Wat zijn de verschillen en wat merkt u daarvan? Maak het u gemakkelijk, Think Webdesign biedt meer dan hosting "alleen".

2019-01-26T15:04:39+01:00

Juiste Hosting kiezen

Welk hostingpakket u ook kiest, bij Think Webdesign zit u altijd goed. Vaste contactpersoon, telefonisch bereikbaar, service, support op dat wat gehost wordt en oplossingen ad-hoc.

2024-01-01T16:10:05+01:00

Managed Cluster Hosting

Voor professionele bedrijvigheid op internet. Werken met meerdere collega's, leden of winkeliers tegelijk. Data verdeeld over meerdere webservers, met load-balancers dat traagheid voorkomt.

2024-01-01T16:15:22+01:00

Managed Quality Hosting

Zelf inloggen op hostingbeheer? Niet verplicht! Gewoon even bellen of mailen en het wordt voor u gedaan. Ook met gratis domein, mail, up-to-date hosting en uitbreidbaar, naar wens! Vanaf €13,69.

2024-01-01T16:55:39+01:00

Pure Hosting

Helemaal compleet vanaf slechts € 4,59. Dat is zelfs inclusief elk jaar gratis een .nl domein, e-mail, intuïtief beheerpaneel, back-up module voor back-ups met onbeperkte bewaartermijn.

Krijg meer aanbiedingen & acties via onze nieuwsbrief.

De nieuwsbrief bevat allerlei interessante internet gerelateerde en aanbiedingen. Afmelden kan op elk moment.

  Internet Service Pakket

  Beter zal het echt niet worden

  Mail of bel gerust met vragen. We doen ook aan hulp op afstand.
  Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
  WhatsApp: 06 4620 4321