Alles wat u nodig hebt

Starters terecht voor huisstijl én website op basis van die huisstijl.

Huisstijl

Het ontwerpen van de visuele identiteit van uw onderneming (kortweg: huisstijl) kunt u aan Think Webdesign overlaten. Think Webdesign spant zich in voor de complete huisstijl en zaken die met de huisstijl te maken hebben.

Niet onderschatten

De huisstijl van uw onderneming is de consistente presentatie naar buiten toe, vaak de eerste kennismaking (eerste indruk) voor klanten. Heel veel mensen zullen uw bedrijf hierop beoordelen.

Het hele pakket verzorgt

En (digitale) ontwerpen, bronbestanden, komen in uw bezit en blijven zo lang als u klant bent door ons bewaard en leveren we op uw verzoek ook aan drukkerij(en), andere ontwerpers, magazines enzovoorts.

Logo, Kleur, Typografie (lettertype) en Vormentaal. Op de fotografie stijl na zijn dit alle elementen die u vervolgens consistent gebruikt in presentaties, op briefpapier, visitekaartjes, offertes, facturen, enveloppen, de website enzovoorts.

Met het huisstijl pakket wordt de huisstijl van uw onderneming ontworpen, uiteraard in goed overleg en met een aantal correctie rondes. U kunt ook de digitale bronbestanden aangeleverd krijgen, die u zo naar een drukkerij kunt sturen of wij doen dat voor u. Alle ontwerpers kunnen met de bronbestanden prima uit de voeten, bijvoorbeeld om aanpassingen te verrichten en zo bent u niet gebonden aan Think Webdesign of één aanbieder.

Pakket

Het huisstijl aanbieding pakket bestaat uit:

 • Logo
 • Briefpapier
 • Visitekaartjes
 • Enveloppen

De bestanden zijn direct drukwerk geschikt en voldoen aan de meest gangbare opmaak specificaties, zodat bij vrijwel elke drukkerij e.e.a. besteld kan worden of wij doen dat voor u. Het briefpapier bestand is (tenzij anders vermeld of overeengekomen) in Microsoft Word® formaat. Het briefpapier is direct klaar voor gebruik, de voet- en koptekst, uw (nieuwe) logo, vormentaal en typografie zijn al verwerkt en u kunt direct beginnen met de geadresseerde, aanhef, brief enzovoorts.

Meer drukwerk ontwerpen
Als u wilt ontwerpen we natuurlijk meer dan briefpapier, bijvoorbeeld een offerte- order of factuur ontwerp. Uiteraard valt er veel meer te ontwerpen waarop uw logo, bedrijfsinformatie en reclame uitingen op afgedrukt kunnen worden.

Afdrukken

Is uw huisstijl klaar, dan kunt u besluiten briefpapier, enveloppen en dergelijke in eigen beheer af te drukken, bijvoorbeeld met een inkjet of laserprinter. Als het om grote volumes gaat, dan is drukwerk veel interessanter en meestal van hogere kwaliteit. Ontworpen briefpapier is geschikt voor Word en om per brief-exemplaar af te drukken. De (digitale) ontwerp-bestanden komen in uw bezit en bewaren wij zolang u klant bent. U kunt ons altijd verzoeken bestand(en) naar een partij (bijvoorbeeld drukkerij) te sturen/e-mailen of bijvoorbeeld een advertentie voor u op te maken.

Reclame drukwerk

Door goede afspraken tussen Think Webdesign en verschillende drukkerijen, is onze dienstverlening uitgebreid met, naast het ontwerpen van reclamedrukwerk, dat drukwerk aan huis of bedrijf te leveren. Think Webdesign voorziet in reclamedrukwerk ontwerpen van idee, creatief proces, ontwerpen en levering, compleet en tegen concurrerende tarieven!

Voorbeelden

Tarief

Tarief is afhankelijk van het aantal correctierondes, uw (specifieke) wensen of eisen en al dan wel of niet (mee)bestellen van andere producten, bijvoorbeeld een website waarin de nieuwe huisstijl verwerkt mag worden. Opdrachten in dit kader worden aangenomen al vanaf € 50.

De aanbieding is inclusief de oplevering van de digitale (bron)bestanden waarmee ook andere (designers, drukkerijen) overweg kunnen en zo bijvoorbeeld eenvoudig iets aan kunnen passen. U bent niet afhankelijk van Think Webdesign of één aanbieder.

Think Webdesign bewaart de bestanden ook voor u. Gemakshalve kunt u dan e-mailen of bellen om bestanden naar bijvoorbeeld een drukkerij te sturen of voor een advertentie voor een (vak)blad en/of die – op te laten maken. We zijn u graag van dienst, daar waar mogelijk.

All-inclusive

De aanbieding geldt voor het hele huisstijl pakket als op de webpagina nader omschreven. Inclusief onder andere:

 • de oplevering van de gemaakte digitale (bron)bestanden (Illustrator, Photoshop) per e-mail.
 • De bronbestanden worden bovendien geleverd in meerdere formaten/bestand extensies.
 • Extensies standaard * .jpg (twee maal: 1x hoge resolutie, 1x geschikt voor web), .ai, .pdf en .eps.
 • Lijst met kleurcode(s) (CMYK, RGB en HEX).

* Andere extensies zijn mogelijk in overleg, op elk moment.

Offerte nodig?

Mail of bel gerust met vragen of voor het krijgen van een offerte, vrijblijvend.
Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
WhatsApp: 06 4620 4321

Meer aanbiedingen

2018-08-02T11:40:36+02:00

Snel een Site

Website met bedrijfslogo, een homepage, achterliggende webpagina's, contactformulier en handige 'bel mij' mogelijkheden. E-mail, hosting, gratis domein zijn optioneel. Waar heeft u snel een site voor nodig?

2019-01-26T15:04:39+01:00

Juiste Hosting kiezen

Welk hostingpakket u ook kiest, bij Think Webdesign zit u altijd goed. Vaste contactpersoon, telefonisch bereikbaar, service, support op dat wat gehost wordt en oplossingen ad-hoc.

2018-08-02T11:40:36+02:00

Snel een Site

Website met bedrijfslogo, een homepage, achterliggende webpagina's, contactformulier en handige 'bel mij' mogelijkheden. E-mail, hosting, gratis domein zijn optioneel. Waar heeft u snel een site voor nodig?

2018-03-08T17:14:02+01:00

Nieuwsbrieven

Het versturen van mooi opgemaakte nieuwsbrieven is een fluitje van een cent, maar u kunt dat ook gewoon aan Think Webdesign overlaten. Op vaste dagen, data en tijden mét 100% aflevergarantie.

2019-06-11T15:06:52+02:00

Webapplicatie laten maken

Uw idee vertaald naar een functionele webapplicatie, voor eigen gebruik of misschien wel om te leveren aan bijvoorbeeld winkeliers, detaillisten, garages (zorg)instellingen enzovoorts.

2020-09-16T14:17:11+02:00

Arbeidstijd inkopen

Klant van Think Webdesign? In dat geval worden uitbestede werkzaamheden aanvankelijk gratis verricht! Daarna tegen gereduceerd tarief. Wat denkt u van jaarlijks +1 uur tegoed voor maar € 17,50!?

Krijg meer aanbiedingen & acties via onze nieuwsbrief.

De nieuwsbrief bevat allerlei interessante internet gerelateerde en aanbiedingen. Afmelden kan op elk moment.

  Internet Service Pakket

  Beter zal het echt niet worden

  Mail of bel gerust met vragen. We doen ook aan hulp op afstand.
  Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
  WhatsApp: 06 4620 4321