Nieuwsbrieven

De perfecte nieuwsbrief versturen? De nieuwsbrief die conversieverhogend werkt, snel en eenvoudig. Verstuur in een handomdraai of gewoon voor u geregeld. Periodiek of eenmalig.

Houdt uw klanten en relaties warm, via mail. Het versturen van mooi opgemaakte nieuwsbrieven is een fluitje van een cent. Met de handige ‘What You See Is What You Get‘ editor sleep je snel een nieuwsbrief in elkaar. Think Webdesign zorgt voor de opmaak van de nieuwsbrief in de gewenste huisstijl. De nieuwsbrieven editor is ook te leveren zónder website of kan ook los draaien van uw huidige website.

Think Webdesign heeft passende oplossingen, waarbij het plaatsen van nieuws gemakkelijk is, door meerdere personen tegelijk kan, ook via smartphones. Het versturen kan gemakkelijk worden gedaan door uzelf of uw medewerkers. Alle tools die van uw nieuwsbrief een succes maken zijn binnen handbereik. Think Webdesign staat dagelijks paraat en kan u en werknemers wegwijs maken. Uitbesteden van A-Z, eenmalig of periodiek, is ook mogelijk. Natuurlijk doen we er dan alles aan om uw nieuwsbrief minstens kostendekkend te krijgen en dat zo te houden.

Met dezelfde eenvoud als een bericht met smartphone op Facebook plaatsen (delen) (ook) zo in de nieuwsbrief. 

 • Mailservers van Think Webdesign
 • Hulp en uitleg, wanneer het u schikt
 • Alle tools die tot succes kunnen leiden aangereikt
 • Gegarandeerde aflevering, 100% en her-aflevering
 • Anti-spam beleid, eigen IP nummers, Schone mailbestanden
 • Voordelig tarief, tegen eenmalige kosten of abonnement voordelen
 • Maillijst/adressen bestand van iedereen met wie u ooit mailde verzorgd
 • Zelf doen of volledig verzorgd, periodiek bijvoorbeeld 2 wekelijks of eenmalig
 • Desgewenst uw adressen (mail) bestand én de direct mail software op eigen (private)servers
 • Er valt nog meer te noemen!

U kunt zelf aan de slag gaan, waarvoor u alle hulp en uitleg kunt krijgen. U leert en voorkomt bijvoorbeeld dat u op spamlijsten of black lijsten terecht komt, die een juiste aflevering van uw nieuwsbrief (steeds meer) hinderen. Hoe u een mailbestand maakt. Naar het aan- en afmelden op uw nieuwsbrief heeft u zelf geen omkijken naar. Mensen kunnen zichzelf via uw website aan- en afmelden.

Contacteer
Neem contact op om uw (specifieke) wensen of eisen kenbaar te maken. We zijn u graag van dienst.

Conversie verhogend

Conversie in deze branche: het met succes binnenhalen van een prospect.

Think Webdesign verzorgt direct mailings voor haar klanten op een uitgebreide, minder uitgebreide of eenvoudige wijze, dat in overleg wordt bepaald. Er kan bijvoorbeeld bijgehouden worden op welke links men klikt. Zo valt interesse gemakkelijk te bekijken of bepalen. Think Webdesign kan u hierbij ook helpen, maar neemt meestal het hele pakket(je) voor haar rekening (tegen betaling). Dit betekend dat Think Webdesign bijvoorbeeld inspeelt op bezoeker, surf en klikgedrag en waar nodig aanpassingen maakt en bijgeschaafd. Ook de website(content) kan naadloos aansluiten aan de nieuwsbrief.

Alles met als doel te zorgen voor bijvoorbeeld meer (online) verkopen, klandizie, hogere topposities in zoekmachines enzovoorts, voor úw onderneming, zodat Think Webdesign lang(er) voor uw onderneming werkzaam mag zijn.

Contacteer
Neem contact op om uw (specifieke) wensen of eisen kenbaar te maken. We zijn u graag van dienst.

Offerte nodig?

Mail of bel gerust met vragen of voor het krijgen van een offerte, vrijblijvend.
Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
WhatsApp: 06 4620 4321

Meer Internet Marketing

2018-03-07T14:52:59+01:00

Vergroten vindbaarheid

Think Webdesign werkt dagelijks om websites, webshops en bepaalde diensten of producten (extra) onder de aandacht te brengen via Internet tegen aantrekkelijke tarieven. Meer omzet, lage kosten.

2018-03-08T17:14:02+01:00

Nieuwsbrieven

Het versturen van mooi opgemaakte nieuwsbrieven is een fluitje van een cent, maar u kunt dat ook gewoon aan Think Webdesign overlaten. Op vaste dagen, data en tijden mét 100% aflevergarantie.

2018-08-14T16:18:33+02:00

Toppositie Google

Toppositie in Google voor uw product(en), dienst(en) of specifieke actie(s)? Op pagina 1, nummer 1! Vast bedrag, geen kosten per klik en bovendien ongeacht het aantal klikken. Wauw!

2019-06-11T15:35:17+02:00

Google AdWords

Korte of langlopende Google AdWords campagnes van A-Z voor u verzorgt tegen lage kosten. Telkens geoptimaliseerd en onafhankelijk kosten per klik zo laag mogelijk. Meer omzet, lage kosten.

Krijg meer aanbiedingen & acties via onze nieuwsbrief.

De nieuwsbrief bevat allerlei interessante internet gerelateerde en aanbiedingen. Afmelden kan op elk moment.

  Internet Service Pakket

  Beter zal het echt niet worden

  Mail of bel gerust met vragen. We doen ook aan hulp op afstand.
  Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
  WhatsApp: 06 4620 4321