Mini Website of Landing / Actie pagina

Geen volledige website nodig? Dan biedt deze aanbieding uitkomst.

Iedere website op basis van (specifieke) wensen of eisen. Gemakshalve kan dit pakket als uitgangspunt dienen.

Responsive Website Design

Voor alle schermen

Responsive Website Design wilt zeggen dat de website zo is gemaakt dat deze zich aanpast aan de grote van het beeldscherm. Van een desktop computer is dat meestal een TFT scherm, bijvoorbeeld een 19 of 21 inch. Aan een tablet met bijvoorbeeld een 7 of 10 inch scherm en aan een kleiner scherm als dat van een smartphone, bijvoorbeeld een 5 inch.

Dynamische webpagina’s & CSS

100 keer wijzigen? Binnen 1 minuut!

Eigenschappen als lettertype, kleur, koptekst (grote) enzovoorts wordt vastgelegd in één bestand (CSS). Wijzigingen in dat bestand worden doorgevoerd op de hele website, ongeacht het aantal pagina’s of getroffen teksten. Dit bespaard veel tijd (kosten) ook of helemaal als u wijzigingen uitbesteedt. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld website footer, telefoonnummer of andere content dat op meerdere webpagina’s terug komt, ook dan éénmaal wijzigen volstaat.

Beter geregeld!

Onafhankelijk!

Websites die door Think Webdesign geleverd worden, zijn vrijwel overal onder te brengen (tenzij expliciet anders vermeld) d.m.v. hosting. U bent dus niet afhankelijk van één aanbieder of Think Webdesign, en zult dat ook nooit worden. Dat geldt ook voor het CMS (content management systeem) (tenzij expliciet anders vermeld).

Het gaat om inloggen, wijzigen, opslaan en klaar

Content Management Systeem (CMS)

Optioneel bij de mini website / landing pagina aanbieding, inbegrepen bij het complete website ABC pakket. Met het intuïtieve beheerpaneel (ook wel in het Engels verwoord: Content Management Systeem) is het beheren van de website een fluitje van een cent. Met hetzelfde gemak als bijvoorbeeld MS Word® kunnen tekst en afbeeldingen gewijzigd worden of nieuwe (webpagina’s) worden toegevoegd. Een onbeperkt aantal overigens.

Goed gevonden!

Zoekmachines optimalisatie

SEO is een veelgebruikte term op e-marketing gebied en staat voor Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie). Er zijn meer dan 250 SEO criteria. Uw nieuwe website komt in alle (bekende) zoekmachines, waaronder Google, Altavista, Yahoo en Bing.

Google Maps

Route / Google Maps

Optioneel bij de mini website / landing pagina aanbieding, inbegrepen bij het complete website ABC pakket. De exacte locatie waar uw bedrijf is gevestigd, handig en snel kenbaar gemaakt met een plattegrond (eventueel Google Maps en routeplanner functies van Google). Door te klikken op een link op uw website, wordt de navigatie op smartphone gestart. Heel handig en een groot gebruikersgemak.

Impressie

Foto gallerij / Portfolio

Wilt u bezoekers van uw website een impressie geven van uw bedrijf? Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Er kunnen meerdere foto impressies worden toegevoegd. Tot pakweg 5 impressies met elk 100 foto’s (zelf aanleveren) is wel inbegrepen. Optioneel bij de mini website / landing pagina aanbieding, inbegrepen bij het complete website ABC pakket.

Blijf op de hoogte

Nieuwsberichten

Laat weten wat er speelt en houdt uw klanten op de hoogte. Elk bericht is eenvoudig door bezoekers en uzelf te delen op alle social media, waaronder Facebook, Google Plus, LinkedIN, Instagram, Pinterest enzovoorts. Plaats een nieuws-item eenvoudig via PC, tablet maar ook met smartphone (Android) en kies dan delen op: ‘uw website’. Optioneel bij de mini website / landing pagina aanbieding, inbegrepen bij het complete website ABC pakket.

Informatie inwinnen, offerte aanvragen…

Formulieren

Optioneel bij de mini website / landing pagina aanbieding, inbegrepen bij het complete website ABC pakket. Op meerdere webpagina’s van uw website kunnen formulieren worden toegevoegd, bijvoorbeeld in de website footer (voettekst) altijd in beeld het bel-mij-terug formulier. Denk ook aan contact-, aanvraag-, bestel-, sollicitatie en offerteformulieren. Een contact- en bel-mij-terug formulier zijn beide inbegrepen.

Groot gebruikersgemak

Voor u geregeld

24/7 eenvoudig wijzigen, zelfs met je smartphone op locatie even een (nieuws)bericht toevoegen. Met hetzelfde gemak onbeperkt webpagina’s toevoegen, wijzigen en uitbreiden met bijvoorbeeld een offerteformulier. We regelen het allemaal, maar… gaat het om een nieuwe website die u besteld dan doen we sowieso alles dat u eenvoudig per mail, post of persoonlijk aanlevert voor u publiceren en in de website verwerken. Daarna kan dat nog steeds en met het CMS kunt u dat als u wilt zelf doen. Optioneel bij de mini website / landing pagina aanbieding, inbegrepen bij het complete website ABC pakket.

#Kijkhier #Onderwerp Dit moet je gezien hebben!

Deel dit op 200+ social media

Deel deze pagina of dit bericht op je favoriete platform (linkedin, facebook, twitter, google+) en 200+ andere. Nu ook op jouw nieuwe website onderaan (nieuws)berichten en webpagina’s voortaan deze mogelijkheid te vinden. Optioneel bij de mini website / landing pagina aanbieding, inbegrepen bij het complete website ABC pakket.

Klant terugbellen

Bel mij

Laat bezoekers van uw website eenvoudig hun telefoonnummer intypen op één of meer webpagina’s. Het telefoonnummer ontvangt u per e-mail op één of meer werkstations, computers, e-mailaccounts en/of smartphone(s). U kunt zo terug bellen. Optioneel bij de mini website / landing pagina aanbieding, inbegrepen bij het complete website ABC pakket.

Look & Feel

In uw huisstijl

Een homepage met een mooie foto inbegrepen en één andere indeling voor de achterliggende webpagina. In de website wordt uw bestaande huisstijl verwerkt. Is die er niet, dan kunnen we daar ook mee van dienst zijn en bieden daar bijvoorbeeld een huisstijl pakket voor aan. Webpagina’s en beeldmateriaal e.a. uitbreidbaar naar wens (tegen additionele vergoeding).

Eenvoudig webpagina’s publiceren en wijzigen

Onbeperkt aantal webpagina’s

Optioneel bij de mini website / landing pagina aanbieding, inbegrepen bij het complete website ABC pakket. Binnen de kaders van het website ABC Pakket, dat naar wens kan worden aangepast en in overleg, publiceren wij tot en met 10 webpagina’s voor u op basis van door u aangeleverde content. Er is binnen de website geen beperking over het aantal webpagina’s dat gepubliceerd mag of kan worden. Zelf toevoegen kost niets, laten toevoegen en verrekenen met gratis verkregen arbeidstijd tegoed(en) kost ook niets, hulp en uitleg kan gegeven worden en (ook) verrekend worden met gratis arbeidstijd tegoed(en).

Top-notch

Top notch service en support

Slechts één telefoontje of mailtje volstaat en u krijgt altijd direct de juiste persoon te spreken. Geen telefooncentrale waar u naar muziek kunt luisteren. Gemiste oproepen worden per eerstvolgende mogelijkheid teruggebeld.

Sit back & Relax

Inloggen op beheerpaneel niet verplicht

Beheerpaneel NVT (Optioneel bij de mini website / landing pagina aanbieding, inbegrepen bij het complete website ABC pakket). U hoeft zelf nimmer in te loggen op het website beheerpaneel (cms) of het hosting beheerpaneel, dat wordt voor u gedaan, op uw verzoek en/of volgens vaste afspraak kunnen bijvoorbeeld webpagina’s met een bepaalde actie worden toegevoegd, gewijzigd of verwijderd. Ook te denken valt aan het (periodiek) versturen van uw nieuwsbrief (direct mail) zonder dat u daar zelf omkijken naar hebt. Zelf inloggen op beheerpanelen mag en kan natuurlijk.

Arbeidstijd tegoeden

Gratis werkzaamheden voor u verricht

Optioneel bij de mini website / landing pagina aanbieding, inbegrepen bij het complete website ABC pakket. Ná oplevering van uw website en afronding van het (hele)traject van A-Z komt het voor dat er toch aanpassingen aan de website gewenst zijn. Dit ondanks correctieronde(s), goede zorg, overleggen en overeenstemmingen. Sommige zaken kunnen bijvoorbeeld nóg gebruikersvriendelijke worden gemaakt, aldus reacties van bezoekers van de nieuwe website.

Nederlands, Engels, Duits, Frans, Russisch

Meertalige ondersteuning

Optioneel bij de mini website / landing pagina aanbieding, inbegrepen bij het complete website ABC pakket. Met van die vlaggetjes waar men op kan klikken om de website taal te wijzigen. U kunt ervoor kiezen om webpagina’s zelf in meerdere talen te publiceren, maar automatisch in meer dan 100 talen kan ook waar u zelf niets voor hoeft te doen. In dit laatste geval is de kwaliteit van de vertaling wisselend en kunt u niet zelf verbeteren. Hulpmiddelen om webpagina’s te vertalen zijn beschikbaar (informeer).

Uitsluitend voor leden

Beveiligde webpagina’s

Optioneel bij de mini website / landing pagina aanbieding, inbegrepen bij het complete website ABC pakket. Scherm webpagina’s van uw website eenvoudig af met een door u bedacht wachtwoord. Bij het opvragen van de webpagina typt men eerst het wachtwoord, daarna kan de webpagina bekeken worden. Compleet afgeschermde website is ook mogelijk (vanaf +0 euro).

Onderbrengen d.m.v. hosting

Onafhankelijk

Optioneel bij de mini website / landing pagina aanbieding, inbegrepen bij het complete website ABC pakket. Het onderbrengen van uw website of webshop bij Think Webdesign is niet verplicht. Geleverde werken kunnen bij heel veel (hosting)bedrijven juist functioneren. U bent niet gebonden aan één aanbieder of een niet mee te verhuizen content management systeem, integendeel. De beste service en vooral complete service kunnen we u bieden als u uw nieuwe website bij Think Webdesign onderbrengt. We hosten in eigen beheer en dat heeft veel voordelen. We bieden dan ondersteuning en service op zowel hosting als dat wat gehost wordt (website, webshop of andere webapplicatie).

Uitbreiden

De websites binnen het kader van deze aanbieding is uit te breiden, direct of later. Direct kan voordeliger zijn; tijdens de ontwikkeling van uw website kan dan vaak al rekening gehouden worden met uitbreidingen, overleg daarom zo veel mogelijk uw (specifieke) wensen en eisen. Vrijwel alles kan vooraf worden begroot.

Verschillen Mini Website t.o.v. het complete website ABC pakket
Naast voornoemde optionele is er bij het Mini Website pakket sprake van een vaste (lage) maandlast voor o.a. Hosting, Domein, Mail, Back-up Service, is er géén gratis arbeidstijd tegoed, geen gereduceerd uurtarief en geldt een kleine meerprijs bij meer dan bijvoorbeeld 5000+ bezoekers per maand. De exacte voorwaarden staan altijd duidelijk vermeld op een vrijblijvende offerte. Voorwaarden kunnen voor aanvang in overleg worden aangepast waar u wilt.

Landing pagina laten maken scoren

We leveren landingpagina’s op basis van specifieke wensen en eisen. Vrijwel alles kan vooraf worden begroot en uitgewerkt, ook de look & feel. Zo komt u met Think Webdesign nooit voor verrassingen achteraf.

Think Webdesign spant zich in voor het maken van één of meer landingpagina’s, bijvoorbeeld i.c.m. uw Google AdWords of Toppositie Google een goede zet. We zetten verschillende mogelijkheden en technieken in om mensen die uw website bezoeken n.a.v. (betaalde) klikken iets te laten bestellen. Doen zij dat bij dat bezoek niet, dan willen zij misschien wel hun e-mailadres achter laten om bij een volgend bezoek met korting te bestellen. Natuurlijk herinneren wij hen daar na bijvoorbeeld een paar weken aan. Alles zonder dat u daar zelf omkijken naar hebt en deels geautomatiseerd.

Uw website wordt natuurlijk in overleg gemaakt, zodat deze exact aansluit aan uw behoefte en misschien nog wel belangrijker: aan dat van uw doelgroep(en). Een website pakket of website template (voorgedefinieerd model) als uitgangspunt gebruiken en bijschaven waar nodig, is ook mogelijk en ten opzichte van een volledig nieuw ontwerp voordeliger. Is er nog geen huisstijl aanwezig? Complete (nieuwe) huisstijl ontwerpen -of digitaliseren bestaande- en in de website verwerken is ook mogelijk.

De mogelijkheden zijn uitgebreid

Door ruimte praktijkervaringen, dagelijks sinds 1995, zijn alle (hedendaagse) technieken in te zetten en de mogelijkheden (zeer) uitgebreid. Te denken valt aan aanmeldfuncties voor een nieuwsbrief, slide-show productpresentatie(s), offerte aanvraag formulieren, offerte berekening tools waarmee online een offerte of prijsindicatie aangevraagd kan worden en meer. Misschien wel zo een tool uit laten groeien tot volwaardige webapplicatie die we voor u ontwikkelen. Het kan allemaal. Overleg uw (specifieke) wensen of eisen.

 • Mobile First Principe – Zoekmachines zijn er dol op
 • Laatste technieken – Gericht op de toekomst
 • Ten minste basis SEO verwerkt – Zoekmachine optimalisatie
 • Responsive Website Design (RDW-Design) – Aangepast aan elk type beeldscherm
 • Content Management Systeem – Het gaat om: inloggen, wijzigen, opslaan en klaar
 • Top Service – Zelf inloggen op website beheer paneel is niet verplicht (bel of mail gewoon)
 • Onafhankelijk – Niet afhankelijk van één hostingaanbieder of zgn. site-builder
 • Er valt nog meer te noemen – We geven zoals u begrijpen zult niet alles prijs op onze website
 • In overleg – Overleg specifieke wensen of eisen gerust, ook de service die u wenst

Van A-Z
Wilt u gewoon (alles) uitbesteden, zodat u zich op uw kernactiviteit kunt blijven richten, dan bent u zeker aan het juiste adres. Denk ook aan huisstijl waaronder logo, vormentaal, typografie, visitekaartjes, briefpapier, website met daarin nieuwe huisstijl verwerkt, hosting, domein, email, continuïteit gewaarborgd, zelf nimmer inloggen op hosting beheerpaneel en als u wilt ook niet op website beheerpaneel, direct mailings verzorgt enzovoorts.

Waarom Think Webdesign

Hosting in eigen beheer, direct handelen, niet afhankelijk van derden, klanten niet afhankelijk van één aanbieder of Think Webdesign, Top-Notch services, ook naar specifieke wensen of eisen.

Uw website wordt natuurlijk in overleg gemaakt, zodat deze exact aansluit aan uw behoefte en misschien nog wel belangrijker: aan dat van uw doelgroep(en). Een website pakket of website template (voorgedefinieerd model) als uitgangspunt gebruiken en bijschaven waar nodig, is ook mogelijk en ten opzichte van een volledig nieuw ontwerp soms voordeliger. Is er nog geen huisstijl aanwezig? Complete (nieuwe) huisstijl of alleen logo ontwerpen -of digitaliseren bestaande- en dan in de website verwerken is ook mogelijk.

Bent u aan het vergelijken? Dat doen wij ook geregeld!
Vergelijk geen appels met peren. Dit zijn zaken die vaak over het hoofd worden gezien:

Direct handelen
Een explosieve bezoekers groei op uw (nieuwe) website? Levert geen probleem! Zo loopt u geen (potentiële) klanten mis. We hosten in eigen beheer en kunnen daardoor snel (lees: direct) handelen als dat nodig is. Ook met betrekking tot webserver instellingen, die hoeft u niet zelf te verrichten (kan en mag wel). Ook webmasters en webdesigners die u zelf in huis heeft profiteren van deze opzet. Als nodig of gewenst kan snel een developer omgeving opgezet worden, om (alvast) achter de schermen werkzaamheden te verrichten (pagina’s in aanbouw, offerteformulier, nieuwe functies). Vaak hoeft daar in redelijkheid niet extra voor betaald te worden, want er zijn in combinatie met bijvoorbeeld Hosting en Internet Service pakket jaarlijks gratis tegoeden aan arbeidstijd beschikbaar.

Elders:
Veel andere aanbieders hosten websites die zij aanbieden bij (grote)bedrijven, dat voor langere communicatielijnen zorgt. Bovendien zijn specifieke (hosting)instellingen dan niet altijd te bewerk stellen. 

Oplossingen ad hoc
We leveren oplossingen ad hoc en functioneert een bepaalde naar wens ontwikkelde webapplicatie (of functie op uw website) niet langer juist op nieuwste webserver software, dan zijn oplossingen voor handen. Veel andere aanbieders maken gebruik van wat er op de markt beschikbaar is (dat ontwikkeld is door derden) en worden zo afhankelijk van die derden. 

Broncodes (allen opgeleverd en toegankelijk).
De broncodes worden geleverd en mogen aangepast worden, zijn overzichtelijk zodat andere er ook mee overweg kunnen en u kiest zelf waar u uw (nieuwe) website onder wilt brengen, want het werkt op vrijwel alle reguliere hosting.

Doordacht, innovatief, intuïtief
We maken websites doordacht, bedenken handige functies die werk vereenvoudigen en u extra klanten en omzet kunnen leveren. We werken zeer snel, op meerdere schermen tegelijk. Wat denkt u van bepaalde content op talloze webpagina’s van uw website wijzigen? Dat doen wij niet één voor één, maar in één keer dat scheelt tijd en geld, daar profiteert u ook van.

Top-Notch service & support
Het Complete Website ABC Pakket wordt u aangeboden tegen een eenmalige vergoeding. Maandlasten zijn uitsluitend van toepassing als het gaat om (periodiek)onderhoud, webhosting, domeinnaam registratie en instandhouding, servicepakket, het verrichten van werkzaamheden op uw verzoek of volgens vaste afspraak. Anders géén vaste periodieke lasten.

Continuïteit gewaarborgd
Gaat het wijzigen van uw (nieuwe) website mis, onverhoopte herstelproblemen, een update dat niet slaagt, compatibiliteit problemen enzovoorts. Het is goed en fijn om te weten dat Think Webdesign met name in die situaties snel handelt, om uw website weer aan de praat te krijgen en zo u, maar ook uw klanten weer te bedienen en van gemak te voorzien.

Wat kost een website

Om te weten te komen wat úw mini website kost kunt u het beste contact opnemen of een offerte aanvragen. Uw (specifieke) wensen of eisen kunnen worden geïnventariseerd.

Van alles dat geïnventariseerd kan worden, kan een begroting of offerte worden opgesteld. 

De pakketten hieronder kunnen als uitgangspunt gelden:

Mini Website Pack 1

595p/mnd
 • 1 .NL Domein
 • E-mailaccount
 • E-mail doorsturen
 • 2500 Bezoekers p/mnd *
 • Webhosting
 • Eenmalig €165,-

Mini Website Pack 2

695p/mnd
 • 1 .NL Domein
 • E-mailaccount
 • E-mail doorsturen
 • 5000 Bezoekers p/mnd *
 • Webhosting
 • Eenmalig €185,-

Mini Website Pack 3

749p/mnd
 • 1 .NL Domein
 • E-mailaccount
 • E-mail doorsturen
 • 7500 Bezoekers p/mnd *
 • Webhosting
 • Periodieke back-ups
 • Eenmalig €195,-

* tot en met dit aantal bezoeken geldt geen meerprijs. In combinatie met bijvoorbeeld onze Pure Hosting pakketten is er geen limiet. U kunt ook een website los bestellen of in het kader van het complete website ABC pakket en dan met hosting naar keuze.

Maak van uw mini website een actie/landingpagina t.g.v. bijvoorbeeld Google AdWords of Toppositie Google.
We doen er alles aan om bezoekers waar u voor betaalde (bijv. per klik) te houden, terug te laten keren, een mailadres achter te laten enzovoorts. Kijk ook bij  Internet Marketing »

Prijsbepalend
Factoren die van invloed zijn op prijs zijn bijvoorbeeld: correctieronde(s), aanleveren materiaal, tekst, hoeveelheid content, huisstijl, logo, bronbestanden die wel/niet aanwezig zijn, overleggen, uitgaan van template of ontwerp vanaf blanco, maatwerk, specifieke wensen of eisen, meerdere navigatiemenu’s, type navigatiemenu(s). Zaken die bij Think Webdesign nauwelijks van invloed zijn: contactformulier of meerdere, aantal webpagina’s, aanpassen kleur(en), lettertype, kopteksten/grote. In hoeverre uw idee of project al uitgewerkt is. Gaat het bijvoorbeeld om een nieuwe onderneming, dan zijn soms niet alle zaken al even duidelijk en kunnen één of meer brainstormsessies uitkomst bieden.

Van A-Z
Wilt u gewoon (alles) uitbesteden, zodat u zich op uw kernactiviteit kunt richten, dan bent u zeker aan het juiste adres. Ook ná oplevering van uw website. Denk aan huisstijl waaronder logo, vormentaal, typografie, visitekaartjes, briefpapier, website met daarin nieuwe huisstijl verwerkt, hosting, domein, email, continuïteit gewaarborgd, zelf nimmer inloggen op hosting beheerpaneel en als u wilt ook niet op website beheerpaneel, direct mailings verzorgt enzovoorts.

Offerte nodig?

Mail of bel gerust met vragen of voor het krijgen van een offerte, vrijblijvend.
Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
WhatsApp: 06 4620 4321

3 Type Hosting

2024-01-01T16:55:39+01:00

Pure Hosting

Helemaal compleet vanaf slechts € 4,59. Dat is zelfs inclusief elk jaar gratis een .nl domein, e-mail, intuïtief beheerpaneel, back-up module voor back-ups met onbeperkte bewaartermijn.

2024-01-01T16:15:22+01:00

Managed Quality Hosting

Zelf inloggen op hostingbeheer? Niet verplicht! Gewoon even bellen of mailen en het wordt voor u gedaan. Ook met gratis domein, mail, up-to-date hosting en uitbreidbaar, naar wens! Vanaf €13,69.

2024-01-01T16:10:05+01:00

Managed Cluster Hosting

Voor professionele bedrijvigheid op internet. Werken met meerdere collega's, leden of winkeliers tegelijk. Data verdeeld over meerdere webservers, met load-balancers dat traagheid voorkomt.

Top-Notch Service

2020-09-16T14:17:11+02:00

Arbeidstijd inkopen

Klant van Think Webdesign? In dat geval worden uitbestede werkzaamheden aanvankelijk gratis verricht! Daarna tegen gereduceerd tarief. Wat denkt u van jaarlijks +1 uur tegoed voor maar € 17,50!?

Krijg meer aanbiedingen & acties via onze nieuwsbrief.

De nieuwsbrief bevat allerlei interessante internet gerelateerde en aanbiedingen. Afmelden kan op elk moment.

  Word ook tevreden klant van Think Webdesign

  Overleg gerust de service en support die u wenst of verwacht

  Mail of bel gerust met vragen en krijg een passend advies en offerte
  Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
  WhatsApp: 06 4620 4321