300% Managed

Uw webapplicatie, website of webshop werkt vandaag, maar hoe zit dat morgen of over 3 maanden?

Altijd Up-To-Date

Met Altijd up-to-date draait het bij Think Webdesign om up-to-date programmatuur, content managent systemen, (openbron) webapplicaties en plugins, alles altijd of z.s.m. voorzien van de laatste versies, dikwijls met nieuwe kenmerken, een betere werking op apparaten én waarin beveiligingslekken zijn verholpen.

Onze Altijd up-to-date service standaard zorgt ervoor dat beveiliging lekken verholpen worden én dat uw website, webshop of andere webapplicatie altijd blijft werken! Op alle apparaten (desktop, smartphones, tablets).

Wanneer bepaalde versies van webserver software (Apache, PHP) bijgewerkt worden met een minor- of subversie is er meestal niet zoveel aan de hand. De website, webshop of andere webapplicatie blijft gewoon goed draaien. Gaat het om een Major update van bijvoorbeeld PHP, kan dat wel eens resulteren in een onjuiste werking van website, webshop of webapplicatie. Maatwerk kan ook verloren gaan. Dat moeten we natuurlijk voor zover mogelijk uitsluiten en waar mogelijk voorkomen. Dat doet Think Webdesign voor u.

Garantie verlengt, werking gewaarborgd. Onze Altijd-up-to-date service is geschikt voor:

 • Webapplicaties PHP ontwikkeld, JavaScript, JQuery (mobile), CSS, HTML, Bootstrap
 • WordPress Websites, OpenCart, Joomla en andere populaire opensource software

Zelf aanbrengen van updates aan uw website, webshop, SSL, uitbreidingen aan die website, extensies, modules enzovoorts hoeft niet langer. Think Webdesign neemt u die werkzaamheden uit handen en treft alle nodige voorzorgsmaatregelen om up-time te waarborgen.  Zelfs in geval van End-Of-Life programmatuur of bepaalde functies.

Garantie termijn verlengt, check!

De Altijd up-to-date service kan best vergeleken worden met het verlengen van de garantie termijn aangaande een juiste werking van de website, webshop en andere webapplicatie waarvoor deze service afgesloten kan worden.

De Altijd up-to-date service biedt zelfs uitkomst als het om End Of Life aangekondigde versies of software gaat. Er zou dan onderzocht kunnen worden of bijvoorbeeld alle uitbreidingen beschikbaar zijn om te (blijven) werken op nieuwere versies of dat er comptabiliteit problemen optreden. Dat is dikwijls een hele opgaaf en bovendien theoretisch.

Meestal is het makkelijker om te kijken in hoeverre een webapplicatie werkt op de laatste versie(s), waar dan tegenaan gelopen wordt oplossen. Think Webdesign is u daarmee van dienst en bied een life-server omgeving en development-of-productie-server omgeving.

Ik ben zelf Webmaster

Speciaal voor andere webmasters en webapplicatie beheerders, die klant zijn van Think Webdesign, kleine ondernemers die zich ook bezig houden met webmaster taken, zijn er -in overleg- webservers met verschillende software(versies) beschikbaar of worden op basis van (specifieke) wensen en eisen voor hen ingericht. Dit met als doel hun klant of het bedrijf waarvoor zij werken beter te kunnen bedienen.

Webmasters en webapplicatie beheerders die klant van Think Webdesign kunnen wellicht uit de voeten door een tweede hostingpakket aan te schaffen en te informeren of overleggen dat tweede hostingpakket te configureren op een andere webserver. Hiervoor hoeft de Altijd up-to-date service niet te worden afgesloten.

Investeer eenmalig

Investeren in een nieuwe website, webshop of webapplicatie? Op termijn? En daarvoor opnieuw betalen? Die kans is met de uitbreiding op Altijd up-to-date service klein. Zelfs in geval van End-Of-Life (software/functies waar de webapplicatie, webshop of website nog wel gebruik van wilt/moet maken om te blijven werken, maar niet langer ondersteund worden) continuïteit gewaarborgd? Dan is de zogenaamde End-Of-Life?! Alternatief optie een uitkomst:

Continuïteit gewaarborgd, zelfs in geval van End-Of-Life webapplicaties!

Speciaal voor webapplicaties op maat, maar niet uitsluitend is de End Of Life?! Alternatief optie. Functies die gebruikt worden door website, webshop of andere webapplicatie, maar niet langer ondersteund zijn door bijvoorbeeld (nieuwe)webserver software, besturing systemen, smartphones, frameworks enzovoorts én waarbij bijwerken niet (langer) mogelijk is. Dit zal dan resulteren in een onjuiste werking webapplicatie of in zijn geheel niet meer.

In die gevallen wordt er (samen met u) naar een alternatief gezocht, in overleg. Meestal kunnen script herschreven worden, opdat ze dezelfde taken uitvoeren maar op een bekend geworden betere juiste (meestal veiligere omdat bekend geworden beveiligingslekken in de nieuwe(re) programmeer wijze zijn verholpen).

End-Of-Life?! Alternatief optie
Deze service is af te sluiten voor alle door Think Webdesign ontwikkelde en/of geleverde werking al vanaf slechts € offerte. De inhoud van wat er precies gebeurd of gedekt is in geval van EOL is afhankelijk van de webapplicatie in kwestie en wordt vermeld in een offerte. De End-Of-Life?! Alternatief optie is logischerwijze uitsluitend af te sluiten i.c.m. de Altijd up-to-date service.

Offerte nodig?

Mail of bel gerust met vragen of voor het krijgen van een offerte, vrijblijvend.
Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
WhatsApp: 06 4620 4321

Meer Top Service

2020-09-16T14:17:11+02:00

Arbeidstijd inkopen

Klant van Think Webdesign? In dat geval worden uitbestede werkzaamheden aanvankelijk gratis verricht! Daarna tegen gereduceerd tarief. Wat denkt u van jaarlijks +1 uur tegoed voor maar € 17,50!?

Krijg meer aanbiedingen & acties via onze nieuwsbrief.

De nieuwsbrief bevat allerlei interessante internet gerelateerde en aanbiedingen. Afmelden kan op elk moment.

  Internet Service Pakket

  Beter zal het echt niet worden

  Mail of bel gerust met vragen. We doen ook aan hulp op afstand.
  Telefonisch op: 035 – 77 22 768 || info@thinkwebdesign.nl
  WhatsApp: 06 4620 4321