We hebben Matomo Analytics overgezet.
Matomo (voorheen PiWik) dat Think Webdesign heeft draaien (self hosted) is overgezet naar een andere webserver. Dit om alle bezoeker statistieken te waarborgen en onderhoud aan de (nieuwe) webserver te vereenvoudigen. Het gaat om alle websites die zijn aangesloten op Mijn Website Statistieken.

De vps beschikt over veel intern geheugen, rekenkracht en opslagcapaciteit. Met maar liefst 32GB RAM en 16 x CPU vcores kan deze flink wat bijhouden. Bovendien is de programmatuur waaronder het besturing systeem en beheerpaneel ook volledig up-to-dat,e met nieuwe kenmerken. Deze combi maakt het onderhoud voor Think Webdesign gemakkelijker en houdt daarom prijzen laag.

De nieuwe software bevat ook kenmerken waarbij (alle nodige) rekenkracht en webserver bronnen aan een bepaalde webapplicatie, in deze Matomo, toebedeeld kunnen worden. De webapplicatie beschikt dan altijd over een minimale hoeveelheid geheugen en rekenkracht. Dit zorgt voor een veel stabielere webserver en webapplicatie. Gratis voor klanten van Think Webdesign waarvan de website(s) zijn aangesloten. Meer over uitgebreide bezoeker statistieken »

2019-01-10T16:30:20+01:00

Werk uitbesteden

Gratis. Bij alle producten van Think Webdesign krijgt gratis én elk jaar arbeidstijd tegoed! Kom meer te weten »

Recent