Wij bellen u. Maak nu een bel afspraak

  Voorkeur voor een (andere) dag (7 dagen per week):

  Voorkeur voor een tijd (dagelijks tot 22:00 uur)?

  Bel afspraak is voor uzelf (vul uw eigen naam in) of iemand anders?

  Vul uw naam in om datum & tijd te kiezen.

  Beste Maaike, Anne, Daphne, Judith en Tonny,

  Ik heb begrepen dat er geen concrete huisstijl aanwezig is, dat kleur mogelijk nog wijzigt of er geschilderd wordt. Hoe dan ook, de website pas ik daar dan op aan of wanneer nodig of gewenst. Er is nu uit gegaan van de vrolijke kleuren op de voorgevel en ik vind het geen probleem als dit voorstel als huisstijl doorgevoerd wordt, ik zou mij vereerd voelen en niet teleurgesteld als niet. Zo wel dan lever ik altijd ook bronbestanden op, die zijn drukwerk geschikt, voor andere grafische vormgevers te gebruiken, briefpapier e.d. pak ik soms ook mee en in kader website ontwikkeling. De kleuren kunnen afwijken van die op ruit voorgevel, omdat deze kleuren overgenomen zijn van een foto die op internet staat (Google maps).

  Het concept ontwerp is niet als de uiteindelijke website, in die zin: het concept ontwerp betreft een afbeelding. De grote van teksten wijken (meestal) af en worden soms te groot of te klein weergegeven. Dat is natuurlijk bij de website straks niet het geval. Wijzigingen in tekst zijn eenvoudig op de website aan te passen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld volgorde van ‘content-blokken’ te wijzigen, foto’s, andere foto’s afbeeldingen enzovoorts. Dit is allemaal een fluitje van een cent nadat het gemaakt is. Bepaalde content kan ook eenvoudig gebruikt worden op andere plaatsen binnen de website. Ook dit is een fluitje van een cent. Bepaalde blokken content kunnen opgeslagen worden als sjabloon en op andere pagina’s zo weer worden ingeladen. Dit scheelt tijd (en geld). Misschien is er een bepaald lettertype of lettertype bestand aanwezig? Er is ook ruimte om bijvoorbeeld lettertype van kopteksten en content op de website aan te passen, terwijl er getelefoneerd wordt (om gelijk resultaat te zien). Dit is mogelijk nadat de website in elkaar zit. Hiervoor sta ik dagelijks paraat, voor nu gaat het nog om conceptfase.

  Ik hoop natuurlijk dat dit concept aanspreekt, jullie niet teleur stel en op deze basis het concept ontwerp gebruikt mag worden om de website te ontwikkelen? 

  Graag overleg ik dit concept of dat er misschien een andere moet(mag) komen.

  Nog een keer bekijken, klik hier